Autumz Deluxe Ring Sling To Let Go!

salam dear mommies and readers..

yun nak buat iklan sikit..maaf dipinta...

yun nak letgo Autumz Deluxe Ring Sling (Aluminum Ring)

Reason: 
sebab yun nak beli SSC baru,so taknak simpan yang ni,sebelum buruk tersimpan dalam almari yun nak let go

Price: 
RM 90 including postage

masa yun beli RM 119.90

Condition:
9.5/10 (baru 2 minggu beli,like new,pakai kat rumah je)

anyone interested kindly wassap/msg at 012-8010992 or email:nurul2209@gmail.com




Features:
  • Aluminium rings that lock and grip well
  • Breathable and soft fabric - suitable for hot tropical climate (100% cotton)
  • Soft leg padding to cushion baby's thighs
  • Convenient pockets to keep small articles
  • Compact & lightweight
  • One size fits all
  • Multiple carrying positions allowed
Allowed carrying positions:
  • Tummy-to-tummy Style
  • Cradle Hold Style
  • Kangaroo Style
  • Hip Carry
  • Piggy-Back Style
Suitability :- from newborn (~3.5 kg) till independence (~12 kg)

Dilema Ibu Bila Anak Ke Taska

salam dear mommies and readers...

yun dah start hantar afif ke taska..memang sedih..mummy yg menangis masa 1st day hantar,drama sungguh kan mummy..tapi tu la hakikatnya bila anak tak pernah berpisah dengan mak..

berat dan sayu hati..tak pernah rasa macam ni..tak suka bangun pagi nak pergi kerja..benci perasaan tu..tak suka tengok afif sedih cebik bila sampai depan taska..

nenek mama tak memang tangan nk jaga dua orang sekali..since maid pun sekarang payah nak cari..

bila hanta taska,yg baiknya kita rasa anak kita akan bergaul dengan rakan sebaya,bagi cepat cakap,lebih disiplin..tapi part yg sedih bila kita terpaksa tengok muka dia mcm tak rela..balik pun sedih je..rasa macam menggangu emosi budak ni...

kalau ada mommies yang biasa hanta anak taska..cuba cerita sikit 1st experience uolsss...

yun macam tak sanggup je..rasa nak benti keje..

tapi husband cakap..bagi die berdikari,tengok dunia luar,bergaul dengan orang lain..

moga mummy tabah menempuh hari2 yg mendatang..

mama yun cakap..ni baru anak masuk taska,belum darjah 1,masuk asrama,pergi universiti,pergi belaja oversea,kahwin..kata dia..ni baru fasa pertama dalam kehidupan yun kene tempuh..

moga ini jalan terbaik untuk Rayyan Afif berdikari.. =)

bila afif pergi taska mummy yg terlebih excited tempah sticker nama letak kt botol susu and botol air..hehehe
 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.