Pakej Bersalin Putra Medical Centre Sg Buloh

Salam dear mommies and readers..

Kali ni yun nak share info utk bakal2 ibu yang  plan nk deliver dekat Putra Medical Centre,Sungai Buloh..Sebab ramai jugak yang tanya.. :)

Hospital ni ada dua gynae,Dato' Dr Zarul and Dr Wan Ratna,both of them sangat best!sebab yun ada experience dengan dua gynae ni..Afif dengan Dr Zarul, Ayra plak dengan Dr Ratna.. :)

Everytime checkup memang ramai sangat orang,rasa macam dekat hospital kerajaan,sometimes yun ambil no giliran,then balik rumah..lepak2..then datang balik...memang menunggu agak lama,tapi Dr cek details..memang puas hati.. :)

Ok,ni yun attach pakej bersalin together with rate.. siapa2 yg tengah survey hospital utk deliver,boleh check it out ya!for me,PMC still reasonable,servis pn ok!gynae pun best!

Rasanya in future,PMC kene tambah lebih banyak wad..since ramai ibu mengandung yg buat checkup dekat sini,pernah tanya Dr,rasa2 ada ke bilik kalau sy bersalin nanti..Dr ckp..insyaAllah selalunya ada sebab patient stay at least satu malam je dekat hospital..Alhmdulillah masa yun deliver hari tu dapat bilik single..selesa la sikit and husbnd blh temankn.. :)


Before discharge hari tu,siap dapat banyak goodies! :)



Welcoming Little Princess at 40Weeks!

Salam dear mommies and readers.

Alhamdulillah,yun selamat melahirkan baby girl pada 3Februari 2014!syukur... :)

Terima kasih kepada family dan rakan2 yang mendoakan yun and baby..

Alhamdulillah Allah permudahkan proses bersalin,rasa macam mimpi sebab kejap sangat..even it was fast but yet the most painfull period!nanti yun cerita di next entry plak k.. :)

Officially present my dear princess..

Name: Ayra Raihanah
DOB: 3 February 2014
POB: Putra Medical Centre Sg Buloh
Birth Weight: 2.7 kg


Genap hari ke 7 kelahiran Ayra,family yun jemput atok sedara utk sempurnakan upacara tahnik dan offcially announce nama baby.. 


lepas ni yun update detik kelahiran Ayra..now tgh berpantang sempat curi-curi online,heeeee..

till then.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.