Long Hiatus

Salam dear mommies and readers!

ada lagi ke readers blog usang ni...hehehe!

sorry for long hiatus..been busy handling 2 kiddos,busy at work,juggling between motherhood and study mode!

insyaAllah i will continue my updates here!ohhh how i miss blogging..banyak geng2 mommies pn dah lama menyepi mungkin sibuk menguruskan anak2 kan..yelah semua dah tambah 2 orang anak... =)

here some photos of my loved ones!

Ayra Raihana 8 months and Rayyan Afif 3 years old!lama betul mummy tak update pasal uolss..hehe

7 comments:

Allene October 15, 2014 at 5:47 PM  

cantiknya bedsheet

safurara October 15, 2014 at 6:25 PM  

hehehehe,mst x cukup kaki dan tangan kan,rara ni nasiblah kt opis leh gak menyelit2 update,

Atiqah Adnan October 16, 2014 at 11:11 AM  

chomelnyee!!... ayra rambut nanti dah panjang mesti sweet sangat...

Balkidz Hunny October 16, 2014 at 11:19 AM  

aku baru up entree semalam. nak tunggu next ntah bile.

Meey@ October 16, 2014 at 3:52 PM  

Afif big boy sgt tauu..ayra ikut muka ayah hang la yunnn!cuteee jeee bila menyengeh..hehe

~YUN~ October 20, 2014 at 11:51 AM  

allene:tq..bli kt ikea je tu..hehe

rara: tula rara..mmg xde masa,ni pn kt ofis bru nk godek blog,hehe

qah:ayra rambut sikit,nk iat toncet pn xlepas,semua ingt die boy...hehe

~YUN~ October 20, 2014 at 11:52 AM  

qish: haaaa...tau xpe...nk curi masa susah nya...adoi!

meeya:tulaa..ramai ckp ayra mcm ayah aku..sebijik kan??hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.