Playgroup at Excell Qhalif

Salam dear mommies and readers..

Yun lupa nak update on Rayyan Afif trial class in Excell Qhalif

Okey,trial class only rm30,weekend class only either saturday or sunday,so mommies yang bekerja senangla kan,hanta anak time cuti...

Purpose yun hantar nak tengok die interact with other kids,sebab selama ni die duduk rumah dengan nek mama..

Kelas agak jauh,tapi yun gagahkan jugak bawa afif and papa ke bangi,semangat berkobar-kobar la katakan,heeee!

Okey,sebenarnya kelas ni sesuai utk kanak-kanak 2-4 tahun,mungkin afif agak muda kot nak join class ni,sampai-sampai yun tengok semua agak besar dan pandai ABC,yg afif tak nak duduk diam,die nak main,pusing sana sini,sampai penat yun kejar...haha!



Memang hari tu mummy letih mengejar die,bila semua buat circle and teacher start singing,die bukan nk ikut,buat tawaf satu circle plak...adoi afif..

Tapi bila fikir,class ni more to study ABC,afif macam tak faham lagi,ada budak seusia die,setahun lebih siap menangis bila teacher pasangkn lagu!and class dalam tu sangat panas,mungkin aircond problem or terlalu ramai parents dlm tu...


afif kepenatan after class...tula sape suruh lari-lari..kan da penat.. =)

So,kesimpulannya,yun decide on the other class,tu pun nak tunggu afif besar sikit..bangi jauh,maybe dekat area rumah mama banyak lagi class or playgroup,mcm ALIM and Genius Aulad.

Any other mommies nak share tak pasal playgroup mana yg anak uolsss join!share please...tq dear mommies! :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.