Book Hunting at Big Bad Wolf 2013!

Salam dear mommies and readers!

Wahhh!pasti ramai yg spent the weekends shopping buku at big bad wolf,tengok group gojes mommies,ramai yg shopping buku utk anak kn..

Well,same goes here!tgk review ramai cakap 1st day ramai org sampai 2-3 pagi pn still jem and long queue utk byr..then yun tanya hubby,jom buat kerje gile nak pegi pagi buta,hubby said..esok jela mummy,lepas subuh..for your info,kali ni dieorng open 24h non stop until 15DeC!

So,esok nya lps subuh...ktorng keluar rumah,angkut afif yg tak mandi lg,sian syg mummy...hehehe!

Sampai sana pukul 745am,banyak je kerete dah park,tp crowd still okey..tak ramai sangat,maybe semua da shopping on the 1st day..


It was a really good bargain shopping buku at big bad wolf!sebab harga buku tersangatlah murah esp for kids..sejak ada big bad wolf,yun dah tak pergi any other book stores kalau bli buku afif,sebab kat big bad wolf its way cheaper..hard cover books only rm3-rm18.

masa nak exit tu ade section utk toddlers and baby activity books,rasa better beli buku dekat sini,sebab lg menarik since banyak activity books,buku yg ader sound,boleh keluar bunyi,lagu..nampak macam afif lg berkenan dengan activity books =)


So,uols yg tak pergi lagi,cpt pergi!serius sangat berbaloi! :)

Here the damage during the big bad wolf!heeeeeeeee

 





8 comments:

Fiqah December 9, 2013 at 11:40 AM  

Saya tak sabar nak pegi..

e k i n ♥ y u s r i December 9, 2013 at 1:01 PM  

dah pegi
tp rs nak repeat balik je

Farrah Diana December 9, 2013 at 2:55 PM  

Baru gi td. Masa yun updet ni kot. Kalo tau x angkat berat2 bwli kt luar je xtvt book tu. Tp puasss ati sgt. 2 jam je dlm tu. Shopping laju2

~YUN~ December 10, 2013 at 5:17 PM  

fiqah: wajib pergi! =)

ekin: tulaaa.samaaa....rasa tak puas,tapi en suami da sound..nti takut xbc buku2 yg di beli ni haaa...hehe

farrah:samala farrah..da keluar terpinga2 tgk kt lua lg byk best2 esp utk sebaya iqbal and afif kn.. =)

Dell December 10, 2013 at 5:50 PM  

tak penah pegi, tapi ramai review pasal big bad wolf ni ..
biasanya bila ye diadakan ?
follow kamu ya .
ceritabakalpengantin.blogspot.com
hope sudi follow and jenguk blog kite .
;)

Dina Sallehudin December 16, 2013 at 2:48 PM  

Yun!!! Afif dah besar!!! omg... nampam mcm 4 tahun ok! =) missed u at the BBW... dina balik b4 subuh. awak smpai lps subuh hehe

Mama Damia December 19, 2013 at 1:05 AM  

penangn di group gojes..suma pg bbw..

~YUN~ December 28, 2013 at 6:15 PM  

dina: hi dinaaa!lama tak blogwalking!mmg pun dina..ramai cakap die tinggi..ada uncle tu kat BBW ckp afif ni 5 thun ke?gulp!hehehehe.ooo,selisih la ye kita... =)

mama damia:tula,bila sorng update semua pakat nk pergi..bes kan.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.