International Baby Expo 2013,KLCC

Salam dear mommies and readers..

Harini nk update aktiviti last week,meroyan mencari brg baby adik!dah 29th weeks bru nak beli..so,alang2 ada expo ni..cepat2 ajak mr husband..pagi2 kami anak beranak ni dah bangun,sebab taknak berasak ramai tengah hari nanti.. 

Tips kalau nak pergi klcc,jangan park kat klcc,sebab parking mahal kn..salu ktorng akan park kat opposite side,Avenue K.kalau korang singgah beli brg kat situ,parking just byr rm5,make sure kene tnjuk receipt kalau korang ada beli brg kat Avenue K.. 

Okey,overall booth sgt best!good bargain!mmg excited klu beli utk newborn baby..

Tadaa!ni hasil rembatan mommy yun!
....
.....
........
.............
....................



Excited dpt beli swaddle pod,RM38 each, nursing bra beli 3 dapat RM20 each,barut baby RM5 each, TT bottle RM39 for two bottles! =)


Part baju mmg rambang mata sangat...byk choice bju girl!murah plak tu,rompers tu each RM5.kain quality uolsss..tebal...sock plak each RM3.pastu sempat terjah H&M...baju baby pn not bad,cantik and yet still reasonable..

tak lupa jugak,free gift yg dpt masa expo!


esok tu gagah lagi pergi The Curve,niat bukan nk shopping,tapi sebab COD stroller customer..alang2 tu singgah tengok mothercare sales!mana blh tgk je kan...sempat rembat disposable breast pad,baby cotton bud and baju abg afif! =)

by the way,this weekend ada pureen clearance!harus terjah nak complete kan barang baby adik.. =)




10 comments:

ettyzukhair November 26, 2013 at 12:15 PM  

wah..another baby gal!! sakanlah mommy shopping..baju gal ohsotempting!!

Mrs. Engineer November 26, 2013 at 12:27 PM  

wah...gegurl...best2... :)

Shasha Azmar November 27, 2013 at 12:27 AM  

wowww..woww..woowww...ini sudah membuatkan daku tak sabar nak shopping jugak ni.hehehe..

!k@ November 27, 2013 at 10:58 AM  

waah..bestnye yun..adik baby gegel..tiup2 kat ika sikit yun..bagi jangkit..hehehe

~YUN~ November 28, 2013 at 12:05 PM  

etty: tula..rambang mata nk bli,ni blum keluar lg xblh excited belebih sangat..hehehe!

yanie: mcm yanie la kan..dah dua orng gugurl,sure lg syok shopping.. =)

~YUN~ November 28, 2013 at 12:12 PM  

shasha:gigirl jugak ke??sila rambang mata and selamat bershopping k! =)

~YUN~ November 28, 2013 at 12:13 PM  

ika: ika pn preggy kan?nti by 4 months blh nmpk da xsilap..ok..yun jampi2 dr sini,hehehehe!

aL November 28, 2013 at 2:06 PM  

yun..murahnya nursing bra 3 rm20..nak jugakk!! huhu.

amboi bergaya sakanla baby adik nnti..pink semuanya!! hihi

~YUN~ November 28, 2013 at 9:38 PM  

Al:tulaaa murah dpt rm20 each brand autumz,tu yg bli trus,malas nk pk,teringt dulu xbeli dr awal,husband gelabah gile g cri nursing bra masa yun pantang,kesian sgt die...hehehe

My Love.. November 29, 2013 at 11:51 AM  

arghhh baby girl...bestnya..

n plg best lepas ni breastfeeding...buat stok...arghhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.