Mattel Warehouse 2013

salam dear mommies and readers!

lama tau i tak bersiaran...sebab tak berapa sihat lately,nk online pun malas je kalau dah malam2,kat ofis lagila...banyak mata yg memandang..tak syok!

lama tak menjejakkan kaki kat warehouse uols!last 2 weeks bepeluh2 mak buyung meredah jem di pagi hari semata2 nk pergi mattel warehouse 2013!yelaaa...ni la warehouse yg yun tnggggguuu sangat!dulu afif tak besar lagi..so just target fisher price item je..kali ni mak meroyan tgk mainan cars,thomas,hot wheels yg super duper cheap...dah dua kali yun follow mattel warehouse,boleh cekidaut entry ni Mattel Warehouse 2011 and Mattel Warehouse 2012

sampai-sampai 930pg,orang dah ramai..masing-masing dah penuh kotak dengan toys!tapi yun rasa fair je utk semua sebab die akan buka boxes one by one...sometimes kalau kita telambat sikit,kita untung sebab dapat toys lain yg lg best!

hasil rembatan mummy yun! =)

 cars collection RM15-RM20,kalau kat toys r us each almost rm50

fisher price doodle pro,RM60

 Thomas take n play,RM70

utk baby adik! RM80

cars drifters,RM40

 barbie dolls murah uols!nasib takde anak gigirl lagi..hehe

 afif excited dapat toys!

papa geleng kepala tengok mummy memborong,die cakap..lepas ni puasa jangan beli toys utk beberapa bulan..haha!tapi mummy yg over sebenarnya...mummy yg xtahan tengok toys murah-murah..ampun ye papa!hehe.kalau compare dengan parents lain masa warehouse hari tu..masing2 sebenarnya lg excited dr anak...its kinda normal kan...dieorng ckp beli banyak2..jimat..ada yg xbeli after 1 year...kalau tengok kat cashier..ada yg sampai seribu!adoi....serius dieorng angkut macam nak bukak kedai...nafsu mummy blh di control lagi...hehe!

ada2 sapa join mattel warehouse last 2 weeks,mehla share hasil rembatan anda! =)

till then,take care dear mommies!




7 comments:

aThidEaN October 7, 2013 at 5:34 PM  

bestnyaaaaa trucks, trains semua tu...
alahai untung duduk kl ni..
sobs2.

hayati hashim October 7, 2013 at 7:33 PM  

Uii banyaknya.. untung la dok sana bole p warehouse bagai..jelezzzz i.

My Love.. October 7, 2013 at 8:34 PM  

This time i dh x g..sbb toys dulu pn banyak dlm plastik lg..
Leh cekidout my rembatan kt entry ni hehehe :
http://ourstikiwall.blogspot.com/2012/12/review-mattel-warehouse-sale.html?m=1

~ NANA ~ October 7, 2013 at 8:54 PM  

ahhhhh bestnye yun!!! nasib la duk jauh dari Kl ni :(

Qashmere October 8, 2013 at 8:16 AM  

Bestnya banyak toyss

mama leen October 8, 2013 at 8:50 AM  

ala tak tau.. bestnya.. kalau anak saya tengok mesti suka ni

..DeeYana.. October 10, 2013 at 11:00 AM  

Waaa, bestnya afif..byk btl toys..utk bb adik pon ade..hehe..dah scan bb adik ke yun? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.