Motherhood Expo KLCC:Review

Salam dear mommies and readers..

Last weekend yun sempat terjah motherhood expo..rasa lama tak update pasal expo..hehe!

Target kali ni,yun nak recycle bottle lama afif and buy new bottle of avent with 40% discount!tapi malangnya sampai depan klcc,blh plak cakap dgn hubby yun tetinggal botol kat rumah!adoi!masa tu amik kau kene sedas dengan hubby..biasala kaum adam ni,mana suka kalau kita pergi tanpa tujuan,katanya.."mummy ni mesti nak cari alasan nk membeli...ada je nak membeli.."

Yun senyum je..yela,shopping dan wanita tak blh dipisahkan!tiap bulan kalau gaji mesti ada je nk membeli brg utk anak!betul kan??sapa sokong yun??angkat tangan!!heeeeee!

Ok,overall expo kali ni mmg best!same as previous year!banyak booth... :)


 rambang tgk swimming suit comels2!!



Plan nak beli bottle bertukar menjadi hasil rembatan yg lain..as usual la kan...hehe!



pyjamas comel..sempat grab kat mothercare sales! =)

kat baby expo pun ada jual ni!promo tu!mummy beli buat bekalan stok! =)

bila hero dah tido,senang sikit nak shopping.. =)

Afif dapat barang..papa pun sempat rembat gadget yg diidamkan...mummy??tak dapat apa..kite tunggu 3rd anniversary next week,mana tau mr hubby baik hati kan nk bg present!ooooo...btw cant wait for our weekend getaway a.k.a short hunnymoon! :)

seronoknya 2 beranak ni dpt brg!mummy jadi peneman setia je la... =)

Till then,take care mommies! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.