My 1st Melissa's Shoes!

salam dear mommies and readers...

lama tak post pasal shopping mopping kan?dulu rajin benar update pasal warehouse,sejak masalah kemalasan nk update,entry pergi warehouse ke,shopping ke,semua terperuk dalam draft!tapi ada ke orng nak baca lagi blog mummy yun yg suam-suam kuku ni??kihkih!

okey,lets start!just to rewarding myself,this month hati ni meronta-ronta,rasa gatal je nk shopping kasut!blurrrrr tak tau nk beli kasut apa?brand apa?tup..tup.. gatal nk pergi Melissa Shoes kat OU!walaaawei....masuk-masuk...wanginyaaaa kedai ni!try out their shoes!cantiks!comfort!

at first terdetik jugak kalau kasut jenis ala2 getah and plastik ni macam sakit kan..tapi this brand yg bestnya sole die lembut..bukan keras!belek-belek semua rm300 and above!amboi!rasa macam over plak budget!

ok..takpe!hati mau..tapi poket macam takmau..gitu?hehe!balik rumah terbukak plak website Zalora!ternampak plak Melissa shoes!only RM217!macam nakkkkkk jeeee....within my budget!sekali hamik kau semangat mak jemah amik measuring tape bagai,ukur kaki ni haaa...lepas tu trus click buy!puas hati aku!

alhamdulillah, after 3 days, the parcel is safely arrived..yeah!!!

presenting my new Melissa Hoop IV shoes! =)



tetibe rasa macam teringin yg ini plak!aaahh..sudah!

Melissa Spider..


okey,verangan sudah!tgk harga pn dah macam blh beli ipad sebijik..haha! =)

2 comments:

Mrs.aisheiteru February 19, 2013 at 9:59 AM  

cantek la yun! faeza suka ader ribbon

~YUN~ February 19, 2013 at 6:38 PM  

Tq faeza.yun pn suka sbb ada ribbon... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.