Big Bad Wolf Dec 2012'

salam dear mommies and readers! =)

orang lain dah lama update pasal Big Bad Wolf,yun terkedek-kedek nk update...kihkih!


okla,actually excited sangat nak pergi Big bad Wolf..yela,1st experience,dulu macam tak heran nk pergi..so this time,paksa hubby pergi!nak jugak pergi!natijahnya ktorng pergi last day and manusia sejagat ramai nya ya ampun!pusing-pusing cari parking..at the end park je kat luar mines..senang...

okey!bila masuk je exhibition centre,serius rasa mak aihhh!besarnya!banyaknya buku!jadi rambang tak tau nk g mana...start kanan ke,depan ke,kiri ke??haha!

seriusly it was a good bargain!buku murah gilos!yg hard cover mmg patut grab,sebab worth it sangat-sangat! =)

makanya...banyak jugakla tangkapan kami bertiga...total damaged only RM129!seriusly cheap!kalau nak compare original price kat book store tak tau la berapa...kalau kat kedai,mau dibelek dua tiga kali before bayar...hehehe!






yun memang target children books!sebab rasa ralat tak banyak dedahkan afif dengan buku!yes..it was our mistakes,exposed and pampered him with ipad.. =(

afif dapat buku suka sangat!di belek-belek takmo lepas! =)


so,kami berazam akan pergi lagi kalau ader Big Bad Wolf ni!asik pergi Baby Warehouse,Toys Warehouse...sekali skala seronok pergi tempah macam ni..ilmiah la sikit kan..hehehe!hubby and yun dah mula berangan nk ada mini library once we have our own house!!ceh..verangan jeeee....heeee! =)

afif paling excited sebab dia tak heran nk blk..mana taknya sampai peluh2 main dalam ni!kira bagus gak dieorng ada playland...budak2 tak sibuk merayap...kalau parents nk belek buku,anak blh main kat sini..tapi afif yun tak berani tinggal..kecik lagi..orang langgar sikit die yg terpelanting..hehe!


ok..konon nk rajin update,ni pun terkedek2...uwuaaa!!bila nak ada masa update ni macam mommies semua...

malula dgn diri sendiri..azam tak menjadi..K!Bye! =(


2 comments:

Mama Marcello February 4, 2013 at 5:23 PM  

banyak nye beli buku!! giler jimat RM129 je....besh2...

dah besar la rayyan...hehe yela aunty lame xdgr kabar rayyan sebab mummy rayyan ni rajin sgt hupdate blog ekekeke~

~YUN~ February 17, 2013 at 2:21 PM  

mama: yun pn da lama x berblogwalking!rasa masa nk menghadap lappy takde..bru on budak kecik ni cabut wayar,picit keyboard..adoi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.