Mind Your Language...

salam dear mommies and readers...

fuhhhhhh!!lama tak jenguk sini...mood blogging kembali..tapi this anonymous just spoil my mood!

first of all sorry for those yg request recipe,yun tak sempat send thru email..yes i admit,i am busy working and went home late at night,nak layan anak yg makin aktif,nk online pun curi-curi masa before tido..yun memang takde masa nk jenguk blog and bukak email...and come to this anonymous request for recipe and yun tak reply she keep sending offensive comments!!please dear mom...mind your language...sedih okey bila baca comment macam tu dari seorng ibu..and there are tonnes of recipes and books u can google from internet..perlu ke nak maki-maki...recipe ni pun saya bagi free...lainla kalau awak bayar saya tak send thru email...sedih...sedih...


8 comments:

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ October 22, 2012 at 7:36 PM  

Salam yun..about doodle tu..leh bincang kat mail ye.. ixoriey_iriey@yahoo.com ^-^ tq

aTy _faRed~ October 22, 2012 at 8:17 PM  

kenape cik anon selalu nyakitkan hati ek...aty pon selalu kene dah..malas nak layan jer kekadang..

Fara Fadzil October 22, 2012 at 10:41 PM  

salam..saya first time blogwalking ke sini..
nway,saya rasa saya boleh phm prsn awak bl ada org yang bagi cas2 negatif kat kita nih..
sabar ye..kita tak rugi ape pun..lgpun sebaik mana pun kita jadik, mesti ada yang x puas hati..betul tak?
bila2 free.. visit my blog plak ye :)
www.naturally-vitamin.blogspot.com

shoes.handbag.closet October 23, 2012 at 12:34 AM  

kesiannye..jht pls yg maki tu.... i received ur resepi alrt..n thx a lot sbb umar mmg mkn that pasta salmon je..xyah tukar2 cos he loves it so much...

AyNz October 23, 2012 at 9:48 AM  

sian yun, xpela, bahasa kita melambangkan diri kita, tingginya pendidikan kita, kalau orang yg selalu maki hamun, mencarut bagai kita tahu orang tu mcm mana kan, negatif sangat! nyway, sangat bagus yun jawab dgn penuh berhemah, masih boleh berlembut walaupun sakit hati kan. :) *hugs*

AIN NAZRI October 23, 2012 at 1:41 PM  

sabar ye yun.. x bagus marah2.. kena kuat n relax.. xpelah dia nak marah2.. mungkin dia x reti guna google..

~YUN~ October 26, 2012 at 8:20 AM  

Nieyzha:ok,nti yun email k..thnx

Aty:ni first time yun kene...mmg annoying btul...huhu

Fara:thnx farah...mmg nmpk comment die terus delete!insyaAllah will blogwalking and jalan2 visit ur blog.. :)

~YUN~ October 26, 2012 at 8:23 AM  

Shoes:welcome,glad umar loves it!afif now rejecting salmon!maybe dah bosan kot...have to figure it out new recipe...hehehe

Aynz:Btul tu ain,kalau maki2 xelok kan,sbb it reflects our attitude..malula kalau da jadi mak bahasa mcm budak2 sekolah..sdih...huhuhu

Ain:maybe kot kan...kesian die...patut g class belaja search internet mcm mana,..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.