Rayyan Afif turns 1!!

Alhamdulillah,semalam 28 July 2012,Rayyan Afif dah setahun...syukur Ya Allah..  =)


diam tak diam setahun dah berlalu,teringat pengalaman ketika bersalin dan berpantang,pengalaman yg cukup indah buat diri yun...yun akui pengalaman menjadi seorng ibu selama setahun banyak mengajar yun erti sabar..sabar..dan sabar..sementara anak nk membesar ni,mmg banyak ragamnya..


memandangkn burfday Afif jatuh pada bulan puasa,so memang tak la nk buat party kan??hehe!insyaAllah kite postponed after puasa!

semalam just potong kek..seronok-seronok ambil gambar!heeee!budak ni bukan nak makan kek sangat,die lagi berminat nak pegang pisau sambil buat muka nk cucuk kek!hehe






birthday present mummy and papa tak carik lagi!plan  nk beli tricycle utk afif!puas pusing semalam...smpai ke petang tak jumpa..wpun anak tak pndai nk mintk lagi,tapi mak bapak nya yg over!!kihkihkih!

 Moga Muhammad Rayyan Afif membesar dengan sihat,bijak,dan menjadi anak soleh yg sentiasa mendengar kata dan berjaya di dunia and akhirat k!

Happy Birthday My Lil' Hero!luv u so much!!! =)





13 comments:

phatgurl July 30, 2012 at 1:15 AM  

Happy birthday Rayyan Afif. Semoga menjadi anak yg soleh & menjadi kebanggaan keluarga :-)

elanie*Q July 30, 2012 at 7:25 AM  

happy birthday afif! hari ni birthday hazim plak :)

insyaallah, moga2 kedua2 nya membesar sebagai anak yang soleh dan mendengar kata :)

Noli@Ibu Wafa July 30, 2012 at 7:50 AM  

hepi beday encem.. ;)

Melissa July 30, 2012 at 7:53 AM  

Happy Birthday Rayyan Afif !! :))

mama leen July 30, 2012 at 8:22 AM  

hepi besday afif

ily♥ July 30, 2012 at 8:58 AM  

Happy birthday Rayyan Afif..Semoga jadi mukmin yang soleh dan bertaqwa..

fiszah_pjo July 30, 2012 at 9:01 AM  

happy birthday afif..same besday ngn my sis..so lepas ni insyaallah akan igt besday afif sekali:) b a good boy ya :)

Cik Puan Fara July 30, 2012 at 9:17 AM  

happy birthday afif..
yun,farrah pn beli tricycle utk besday iqbal haritu.. tp xde la payung mcm yun nk tu.. tp dia boleh transform jd basikal biase..
kalo nk sgt, pegi je sg palas tu.. kedai tu kedai kami beli moto baba iqbal..tgh2 tunggu moto nmpk dorg display tricycle,trus beli..
hahahahaha

aTy _faRed~ July 30, 2012 at 10:49 AM  

waaahhh..dah bujang..muker cam yun..:) hepi besday rayyan..:)

AIN NAZRI July 31, 2012 at 11:27 AM  

alhamdulilah... happy besday Afif yayang.. semoga membesar dgn sihat dan kuat... jadi anak yang soleh ye..

[DnaZz] July 31, 2012 at 12:06 PM  

happy 1st year rayyan!:)))

!k@ August 1, 2012 at 10:50 AM  

hepi besday rayyan afif.. :)
bile anty boleh jumpe awak nie.. hihi

Puan Nurul August 3, 2012 at 3:42 PM  

Happy belated birthday Rayyan! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.