1st Nuffnang Check!

Alhamdulillah,after a long time...finally i got the check!!

jangan tanya berapa lama baru yun nk dapat cek ni,malu kat diri sendiri je...hehe!

dulu,rasa give up,napela sen sen  je Nuffnang ni..lama gak baru nk merasa..dah peram baru yun cash out.takla riban-riban mcm orng lain (tu pn poyo kan nk letak dlm blog,haha!)


i bukan femes uolss...dapat sikit pn syukur alhamdulillah..sapa nk bg kan?? =)

tq dear momies,readers,and visitors..tanpa kunjungan anda,siapalah nk baca blog Mummy yun ni kan... 

take care all! =)


16 comments:

ieta April 3, 2012 at 4:40 PM  

samela kite, sudah sekian lame br nak dpt..hehe

salam kenal awl..

Mummy GreenyHouse April 3, 2012 at 4:55 PM  

Wah..bestnye. ok la tu!rezeki tambahan... :)
sy nk letak nuffnang pun malu! sbb mcm blog syok sendiri je kan..hahaha :D

aTy _faRed~ April 3, 2012 at 5:16 PM  

aty pon baru sekali dapat..huhu...tu pon memang tak seberape..tak per..dari tak dapat ape2 kan..;)

Shu @ Mrs. Hamid April 3, 2012 at 5:16 PM  

seronoknye leh dapat duit nuffnang. Shu jauh lagi la nak dapat nuffnang tu.

dinashuz April 3, 2012 at 5:55 PM  

hehe yun! congrats! dina semangat nak dpt nuffnang cheque mcm yun jugak! ni yg lagi semangat nak blogging ni... keep on blogging yun! we all love ur blog! =)

~ NANA ~ April 3, 2012 at 6:07 PM  

alhamdulillah rezeki kn? hehe

i pon baru tuntut dari advertlets tp kena tunggu lagi sebulan la baru cek sampai...hehe

MissRhana April 3, 2012 at 8:18 PM  

Bestnya!!!

awan terpilu April 4, 2012 at 7:46 AM  

hi mama yun,congrats yerk(^___^)

sy xmers lg check dr nuffnang tp takpela,blum rezeki lg laa tu...

cm nak ty,camne kte kan dpt check tu??sy kureng phm ttg ni??dah lm dah sy menulis blog tp start thn lepas,br sy aktif+rjin update entry dlm blog (@___@)...sy dah reg. nuffnang dah...

hrap yun dpt explainkan pd sy,huhuhuhu
neway,sy dah follow dah mama yun(^__^)...singah jenguk blog mama aakif lak yerk,hehehe

ciNDerella stRikEr April 4, 2012 at 11:20 AM  

waah... rezeki afif tu. so mummy kne blanje afif lebih laa bln ni. hehehe.. best2

phatgurl April 4, 2012 at 12:58 PM  

wah seronoknya. akak ni tah bape kurun gaknye baru boleh cash out. hwaaaaa...!

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ April 4, 2012 at 4:08 PM  

beshnyer dapat cheque Nuffnang...

yUmIe April 5, 2012 at 5:13 PM  

yumie dh lme xjenguk nuffnang.tensi tgk xnek2 pn amountnye.spe suruh,update blog sebulan sekali je kn.hahaha

fara April 6, 2012 at 2:21 PM  

wow.. alaaaaa, tutup plak byk mane dpt..hehehe

~YUN~ April 9, 2012 at 12:15 PM  

ieta:2la..lama giler bru nk merasa..hehe

mummy:ala,letak jela..blog sendiri buat pe nk malu..hehe

aty:btul...sape nk bg kan??dari takde,at least merasa gak..=)

shu:xpe shu,sikit2 lama jadi bukit...yun pn bertahun gak bru dpt...=)

~YUN~ April 9, 2012 at 12:18 PM  

dina:sure u can!your writing skill serius superb!mcm yun ni caca marba je...keep on blogging dina! =)

nana:2la..alhamdulillah...advertlets yun ada dulu,pas2 da remove adv die..hehe

missrhana:tq dear! =)

awan terpilu:tq dear sudi singgah blog yun..yun pn register lama dah xsilap 2010..mmg lmbt nk masuk duit tu..mula2 sen2..tp xpe..kayuh pelan2,nti lama2 die naik.. =)

~YUN~ April 9, 2012 at 12:20 PM  

nad:memang pn nad!duit ni da beli 2nd stroller afif!hahaha!

phatgurl:akak,jgnla ckp cmtu..yun bukan bertahun gak ni...hehehe

anony:tq dear..u pn boleh dpt jugak! =)

yumie:yumie,yun pn skang da jarang update..hehe!

fara:ala,xbyk pn fara,malu kot nk tnjuk..kalau mcm hanis zalikha xpe gak kan nk tnjuk!heeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.