Pureen Stock Clearance Sales Dec 2011


last entry baru cakap takmo pergi kan??kihkih!konon je..actually this weekend balik KL pun sebab hubby ada audit supplier kat Kajang..bak kata orang menyelam sambil minum air,kalau dah balik KL tak sah kalau tak panjang langkah..haruslaah kan!!

awal-awal pagi mummy and papa keluar,Rayyan kene tinggal dengan nek mama,amboi,punyala excited nek mama nak jaga,mumy keluar berjam-jam pun dia tak kisah,asalkan dapat gentel cucu puas-puas...ceh,mengambil kesempatan nampaknya mummy yun ni,hehe!

ktorng pergi hari ahad,sampai-sampai tengok orng dah tunggu depan gate,so..biarkan jela dieorng masuk dulu,ktorng steady rilek-rilek cari parking..rebut-rebut pun tak kemana..

so,review on sunday shopping:

  • baju still banyak,jangan takut,sebab orang pureen akan sentiasa top-up and reload stocks,mula-mula sampai tengok baju tak best..lepas kiteorng patah balik tengok,ramai yang dapat baju cantik-cantik,maybe just to be fair untuk semua orng yg datang on saturday and sunday kan??=)
  • baju boy memang tak banyak,banyak baju girls je..semua cantik-cantik,siap ada dress lawa-lawa!
  • counter banyak and queue pn sekejap je..improved from last clearance sales! a big clap!

muka kusyuk memilih!hehe!




target mummy yun,nak cari baju je untuk Rayyan,sebab last clearance sales,terbeli banyak seluar,kesian anak mummy,hehe!so,target baju and budget bawah RM100!tak boleh overspent,bahaya!hehe~


yang best cardigan ni dapat RM 1 je,nak cari2 yg serupa,dah takda,camne blh tersesat satu..silap letak harga kot??


ni barang yg mummy anah pesan =)




20 comments:

Natasha Farina Arifin December 5, 2011 at 2:05 PM  

sioknye yun pegi....tasha tak pi pon..dah tak larat uwaa!

AyNz December 5, 2011 at 2:20 PM  

wah yun! cantik2 baju yang yun dapat! ain pegi dapat baju tak cantik je.. tak pandai pilih kot.. but so agree banyak tol baju utk girls yang lawa2.. huhuu kuciwe je ;)

Anah December 5, 2011 at 2:28 PM  

tq ye Yun..sian kat Afif kn tinggal. serius smlam siap bukak website cari nak pesan apa, mmg blur la xtau nak pesan pe..lain kali kalau ada lagi bgtau awal2,boleh gi serang jugak..

!k@ December 5, 2011 at 2:35 PM  

hehe..bestnya yun shopping..nampak cam dh xramai sgt ari ahad..ika gi hari sabtu..sampai dlm 1030..masyaallah..ramainya...grab sikit2 je.. :)

ettyzukhair December 5, 2011 at 2:37 PM  

wow yun pegi!...etty gi kiko jer...dpt baju ameer cukup pkai smpi setahun ! hahaha;p yeke!

aTy _faRed~ December 5, 2011 at 2:38 PM  

apesal tak bertembung..!! :) baju baby gurl memang cantik2 kan..saye pon carik2 tuk baby boy nyer jer..tu pon berebut2...ggrrrr...

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 December 5, 2011 at 2:38 PM  

yun,, bjy bby girl sgt byk n cntik2.. sabar je lah kan.. haha.. mase ari sabtu tu pack sngt..so pengajaran.. xmo dah pergi sabtu... haha..
tp berjaya gak beli brg2 akid dengan harga berpatutan.. =)

~YUN~ December 5, 2011 at 3:11 PM  

tasha:dont worry mummy,pureen salu buat clearance!risau tgk mommies2 yg perut besar semalam,kesian kene tolak-tolak..huhu!

aynz:ni pn nasib,yun berpecah dgn hubby,suh die g cari jugak,memang nasib2,baju gurl memang banyak cantik2!jelessss...

anah:welcome,harap adam suka baju and seluar yun beli tu,baju banyak utk baby,takut abg adam xmuat,ni pn nasib ader yg utk umur 1-2thun..=)

~YUN~ December 5, 2011 at 3:27 PM  

ika:2la,dgr cte sabtu ramai kn?tu ahad cm xrmai sgt..hehe

etty:besnya g kiko!yun nk g,tp jauh sgt..hehe!updatela kt blog etty!=)

aty:aty g ahad gak ke?hehe!byk kn gugurl???boy sikitttt...

dot:xpe dot,even pnt tp berbaloiiiii!! =)

maMataufiQ December 5, 2011 at 4:06 PM  

bestnyer...bnyknyer bju rayyan,,hihi...:)

ciNDerella stRikEr December 5, 2011 at 4:50 PM  

eish yun ni.. kata xmau pg. Nad pg hari ahad jgk. Best rupenye berebut2 ni. Cukup la baju basahan utk QQ sebulan dua ni. Geram tgk baju2 gugurl yg lawa. Tp xbeli dress pon sbb lmbt lg dia nk pakai.

~YUN~ December 5, 2011 at 5:23 PM  

mamataufiq:buat tambah2 je ni,baju basahan..hehe

nad:haha!2la..bila hubby ckp ader audit,yun yg plng excited nk turun KL!untungla nad...baju girl cntik2..update blog plezzz!=)

ryy.han December 5, 2011 at 10:51 PM  

btl la pi ape2 sale pun baju boy limited choice..nk rembat yg pink2 xtahu next time pregnant baby pe..

n'way yun congrats menang grand prize GA..nanti update bila dh dpt pi makeup workshop tu ye

rDnA December 6, 2011 at 9:52 AM  

Bestnye yun..kitaorg x pg pun.

~YUN~ December 6, 2011 at 1:38 PM  

ryyhan:2la...susah kan nk cri,kalau ader pn balik2,seluar,shirt,kalau girl ader gak dress bagai,hehe!tq dear! =)

rdna:xpe..next time pergi k! =)

@naAzli December 9, 2011 at 2:34 PM  

yun!!!kite upset sgt x dapat gi.tapi semangat tetap ade!!!

siap kerahkan adik yg duk klang suh gi pj shopping kan untuk auni.hehe..berhabis jugak la die tolong shoppingkan!!

tp ni tengah mengigau sebab barang belum sampai depan mata.hehe..

gapogak December 9, 2011 at 2:38 PM  

Alahai terlepas sudah.. masa ni tengah berpantang kat kampung. huhu

~YUN~ December 12, 2011 at 9:37 AM  

nazli:okeyla tu ader orng tolong belikan...waa!sti banyak die borong utk auni kan,da la baju gugurl banyak..update2!hehe

gapogak:xpe dear,next sales will b on april!dont miss!hehe

♥ Wina ♥ December 14, 2011 at 8:44 AM  

mmg boleh jadik gile kat pureen sales nie heheheee

~YUN~ December 14, 2011 at 10:43 PM  

wina:sangattt!!sebab tu dlm purse bwk rm100 je,takut overspent...hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.