Hytex Warehouse 2011


ni 1st time mummy yun terjah ke Hytex Warehouse!selama ni tak tau plak ader warehouse yg dekat giler dengan rumah mama,dekat takderla sampai boleh jalan kaki..tapi adalah dalam 5-10mins drive..hehe!

ramai yg kata worth it to go..so,yun pn nk tgkla apa yg worth it sgt tu...dasar kaki warehouse!pantang ada peluang mesti nak pergi..hahaha!

penyakit 'giler warehouse' ni automatic ada since preggy and lagi kronik bila dah ada anak..yg tak tahan,penyakit ni berjangkit and menular kat adik yun,sebab die selalu jadi mangsa heretan ke warehouse masa preggy and immediately after yun pantang,haha!lepas ni best sebab ada 'partner in crime' yg sama-sama kiasu serbu warehouse!  =)

adoi,merapu plak..okey Hytex Warehouse serius banyak giler baju!baju baby,kids,toddler,teenagers,mak budak,bapak budak pn ada..brands disney,looney tunes,tenderly,american atheletics,puma,etc.



longgokan baju terlalu banyak,larat tak larat je nk memunggah..sampai termuntah pn tak habis korek..bila dah banyak-banyak,yun jadi blur nk beli..boleh??haha!

lepas tu,last-last amik stokin je utk Rayyan..what??takkan beribu-ribu baju sehelai pn takde..so yun patah balik,target satu corner je,punggah pelan-pelan...Haaa,dapatlah 5 helai,semua rm3!puas hati..


cukuplah kan..sebenarnya kene sabar pilih and belek,tu pn kalau mata tak juling mak jemah,tapi takut satg sabar-sabar..banyak plak nk amik,haha!nasibla jumpa 5 helai je,selamat duit aku..kihkih!


tapi..sgt worth it kalau ada anak perempuan,kids and toddler!choice banyakkkkkk sangat...biasalah boboy tak banyak,utk toddler okey..banyak pilihan..=)




10 comments:

!k@ December 30, 2011 at 11:28 PM  

bestnye..ika dah balik kampung..kalo x mesti boleh terjah warehouse sale ni gak..hehe

Mama Adam December 31, 2011 at 8:05 AM  

bestnya! murah2 ek kat warehouse. Byk warehouse dekat rumah mak. cuma, tak berapa sanggup bersesak. tapi, kalo ada geng, on je :)

rDnA December 31, 2011 at 3:03 PM  

Amboiii mummy yun ni..mmg giler la tgk warehouse sale ni..tp tiap kali warehouse baju anak jugak yg diburu kan?

aTy _faRed~ January 3, 2012 at 9:08 AM  

shopping memang besh..lagi2 kalau ade warehouse n sales..:)

Intan January 3, 2012 at 10:52 AM  

bestnyer yun..len kali klu ader warehouse gini, yun promote eh,hehehe

fiza January 3, 2012 at 12:36 PM  

Mummy Yun nie rajin betoi p warehouse...best jer tgk Yun shopping..:)

~YUN~ January 3, 2012 at 10:00 PM  

ika:xpe ika,hytex salu buat warehouse..hehe

mama adam:ni tak sesak,xder orng pn..lgpn tempat die besar..=)

rdna:2la,bab warehouse anak cepat je..kalau warehouse mummy,sendiri pn xheran..huhu

~YUN~ January 3, 2012 at 10:03 PM  

aty:tau xpe,hubby yun bising,asik beli baju rayyan je,hehe

intan:okey mummy,sure will do..=)

fiza:kalau murah memang yun pegi,snok dapat baju murah and kualiti bgus,ader brand..=)

Shakina Farhan January 4, 2012 at 8:42 AM  

hai yun!!!..kina dah link yun..baju baby girl memang comel&byk berbanding boy kan..

~YUN~ January 4, 2012 at 11:13 AM  

kina:2la..tau xpe,besla plak klu ader baby gurl,hehe.link u back! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.