Baby's Neck Float


salam dear mommies and readers..

mesti ader mommies yg dah train baby swimming kat pool kan??yun baru nk menjinak-jinakkan Rayyan Afif,hehe!

last saturday,tok baba ajak pergi swimming kat Bukit Rahman Putra Golf Club,mummy pn apalagi,punyalah tak saba nk merasmikan neck float Rayyan kat pool!hari tu testing kat dalam kolah je,tengok die punya excited..kesian anak mummy selalu jadi bahan eksperimen mummy and papa kan,sorry sayangggg...ngeeeee!

1st time testing dalam kolah!

Rayyan 1st swimming class with mummy and papa =)


mummy,saya sejukkkkkkkkk~

sebenarnya yun teruja nk ajar Rayyan swimming lepas tengok video anak-anak mat salleh swimming kat you-tube!kecik-kecik lagi dah terer!even newborn babies pn boleh swim kan...



so..anyone interested with the neck float,kindly visit my Lil' Rayyan Boutique!! =)


11 comments:

aTy _faRed~ December 27, 2011 at 9:12 AM  

budak2 suker ar main air kan..:)

asna cute December 27, 2011 at 9:56 AM  

Haaaaa dh boleh bw g swimming pool ek?.. Xsejuk ke? Sekejap jer ek mandi katswimming pool?. Asna teringin gak nk bg haikal mandi kat pool tp risau dia sejuk jer. Cer citer lebih lanjut lgi yun..

ciNDerella stRikEr December 27, 2011 at 9:58 AM  

wahh... QQ kalo kne air sejuk je dh bising bunyi nye. kalo masuk kolam lg laaa..... tp teringin la nk ajar jgk. hehehe

~YUN~ December 27, 2011 at 11:20 AM  

aty:2la..kalau tgk die mandi dlm bathtub pn tau die excited sgt!hehehe

asna:boleh dah asna..mandi kejap2 je,jgn rendam die lama sgt..tips lain plak,lepas mandi dlm pool,bg die minum susu or air suam,so body temp die blh stable balik..tryla asna,bwk haikal rendam pool,mesti die suka..=)

nad:xpe nad,slow2..jgn g rendam lama2,hehe!

♥S@R@♥ December 27, 2011 at 4:04 PM  

bestnye yun.. sara pun teringin nak bawak bb berenang..hehe (cam la mama dia pandai berenang sangat..haha)

Miss Ladyeena December 28, 2011 at 2:03 AM  

hehehehe... tunggu cuaca suam2 sikit, br nak bawak fahim gi pool jugaksss. tiap ari swim dalam bath tub je nih. suka betul dia... dah pandai apungkan diri... suka la bebudak pandai swim. comey!

Nieja December 28, 2011 at 11:38 AM  

hai yun, nampak besa da anak bujang yun =))seronokkan tgk diorg membesar??

xsejuk ke afif mandi kolam tuh ek??

sweetdrugADDICT December 28, 2011 at 11:45 AM  

yeay rayyan da ade neck float.. pasni boley practice selalu yer :)

mrs.mi-G December 28, 2011 at 2:14 PM  

alahai comelnye rayyan afif pakai neck float..hehe..

~YUN~ December 29, 2011 at 9:02 AM  

sara:bwkla sara,baby suke tau..tp make sure jgn lama2,nanti die shejukss..xpe,mummy duk tepi2 je,jgn g tempat dalam..=)

rose:2la,tgk fahim rilek je dlm tub,sti pndai ni nanti dlm pool..

nieja:kejap je nieja,da 5 bulan pn..xsejuk,yun pergi ni kul 11lebih,hehe!

~YUN~ December 29, 2011 at 9:04 AM  

sweet:ni gara2 tgk khaireen ader neck float,yun excited nk belikan rayyan,hehe

mrs mi-g:tq aunty..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.