Baby Warehouse and Clearance LAGI!!

salam dear mommies and readers...

just to inform this upcoming warehouse and sales..

Happy Shopping! =)






19 comments:

fiszah_pjo December 19, 2011 at 2:06 PM  

mau pengsan ngn warehouse sale..adoi...kejap2 warehouse sale brg baby..sakit kepala sebab banyak betol sle nye..gaji tak tambah2 gak..hahhaha

ettyzukhair December 19, 2011 at 2:08 PM  

menggugat keimanan betul yun ni!

♥ Elin ♥ December 19, 2011 at 2:39 PM  

ok.noted!

( perasaan gerammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm)

huh..asik sale jer.

amal December 19, 2011 at 2:55 PM  

huu jeles. kat KK Sabah ni takde ke warehouse sale huhu

FieZaLieSa December 19, 2011 at 4:09 PM  

teruja yang 22/12-1/1..tapi apakan daya..nun di KL..

ciNDerella stRikEr December 19, 2011 at 4:15 PM  

noted. Jom serang..!!!

Cik Puan Fara December 19, 2011 at 5:16 PM  

kalo bab sale, serah kt mommy yun :p

rDnA December 19, 2011 at 6:01 PM  

Ape lg mommy yun..terjah!!hihihi

aTy _faRed~ December 20, 2011 at 9:45 AM  

waaahh..emamng banyak betul sales sekarang..!! :)

~YUN~ December 20, 2011 at 10:52 AM  

fiszah:hehe!2la..asik baby warehouse je,mak nya xshopping pn..=P

etty:saje nk goda mummy2 semua g borong baju baby!hehee

elin:apalagi,sila terjah!=)

~YUN~ December 20, 2011 at 10:54 AM  

amal:alaaa..cian mummy amal,mehla dtg KL,yun pn kat taiping,mana ader warehouse ni,kalau balik KL,ader rezki warehouse time tu,dapatlah g..hehe

fieza:2la..yun kalau xbalik KL on,gigit jari je kat taiping ni..hukhuk

nad:yg kat taman ehsan tu dekat kan??apalagi nad..hehe

~YUN~ December 20, 2011 at 10:55 AM  

farah:bab promote bolehla..bab nk shopping tu kene tgk fulusnya dulu..huhuhu!

rdna:kene tnye cik abg dulu,kalau dpt green light,harus terjahhh!! =)

aty:banyakkkk!!sapa2 tgh dapat bonus tu blhla lenjan shopping!hehehe~

ReYNa December 20, 2011 at 12:39 PM  

huu.bnyknya sale kat kl.x larat doh nk gi terjah..huhu.bila laa dia nk wat kat png plk ni

Siti Syuhada December 20, 2011 at 1:56 PM  

amboi yun..x abes2 lagik ngan warehouse soppingnyer...keh3...

harzharun December 20, 2011 at 4:00 PM  

orait!..new year i mmg nek KL..wehooo...

P/s: mode hepi beli brg anak lebih dasat dr mode hepi beli hbeg sendri..ajaib la plak aku neh..hihi

~YUN~ December 20, 2011 at 5:36 PM  

reyna:larat tak larat je nk g kan..duitnya kene siapkan skali,hehe

siti:yun tolong promote je,perginya belum tentu lg..hehe

harz:memang cantikla tu harz!hehe!tau xpe,kalau beli brg sendiri xla meroyan sgt,xheran pn warehoue semua,tp kalau bab anak,laju je kan..samala kita..hehe

thezaila December 21, 2011 at 8:05 AM  

selamat shopping puas2 yun... time sale la membeli, especially baju baby.. better beli baju baby time sale. sbb murah n baby cepat besar.. rugi beli baju baby memahal, kecuali utk pakai berjalan.. just my 2 cent.. =)

nurul_luq_luq December 21, 2011 at 8:05 AM  

syoknye yun selalu leh p sales camtu..mmg kalau p syoknye shopping baju murah2 kan

~YUN~ December 21, 2011 at 9:02 PM  

zaila:time warehouse pn nk beli,buat baju basahan xyh mahal2 kan,kalau utk jalan2 kene invest sikit..hehe!

nurul:xla selalu nurul,yun ni keje promote je,pas2 mana2 mummy yg update yun suke tengok,hehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.