Upcoming Baby Warehouse and Clearance Sales!


entry ni khas untuk m2b and mommies yg nk bershopping-mopping hujung bulan ni..sekian!hehe!

nasib tak balik KL,kalau tak mau kopak duit,mummy yun mau ikat kaki kat rumah,puas dah shopping kat expo last week!huhu~

for mommy to be,Pureen Clearance Sale a MUST GO event!dulu puas masa preggy meredah Pureen Clearance Sale,baju semua below RM 10,rasanya yang beli hari tu pn,ada yg Rayyan tak pakai lagi,cukup-cukupla baju untuk Rayyan..nanti besar sikit baru mummy beli lg k.. =)

for mommies,Pureen Clearance Sales sangat worth it untuk beli baju basahan anak!nk tukar hari-hari pn xpe..hehe~

Happy Shopping Mommies! =)




21 comments:

Liyana November 24, 2011 at 3:46 PM  

wah menarik! harus terjah ni, tp baru 2 bulan. ahaks! awal bebeno nk soping :D

Leonora Halim November 24, 2011 at 4:00 PM  

Yun... littlewhiz buat warehouse sale juga... 26-28 nov dkt kedai diorg dkt Setia Alam.. dkt website diorg ada peta bagai.. sila sopin.. hehe

!k@ November 24, 2011 at 4:07 PM  

nak pergi!!hehe..jum la yun..xmo balik kl ke..leh gi sopink sesame...

Natasha Farina Arifin November 24, 2011 at 4:18 PM  

wah..best nye inilah yg ditunggu2 tapi tatu lah larat ke tak nak terjah nih....aduhai.....mau pensan kalo berasak2.....

ReYNa November 24, 2011 at 4:34 PM  

alahai.ahain x dpt pi.nk gak gi kl tp lmbt lagi.hukhuk.nmpknya kena pesan kat org ni

yUmIe November 24, 2011 at 6:45 PM  

yg ni le yumie post kt mommies united hr tu..sedey sbb on my due date.sobss=(

ciksuen November 24, 2011 at 7:11 PM  

wa!!! mari shopping~~~~~~~~~~~

~YUN~ November 24, 2011 at 7:58 PM  

liyana:xpe dear,pureen salu buat sales,last bulan may hari tu..xsilap april ader lagi..=)

leonora:sis,xblk KL la dis week,lgpn da shopping last week,kene ikat kaki!hehe

ika:xtau lg dear,mayb balik,sebab hubby ader keje kat sana,berdoa harap2 jd balik,hehe

~YUN~ November 24, 2011 at 7:59 PM  

natasha:sila pergi awal pagi,nanti ramai,nk beratur pn panjang..tp worth it kalau dpt borong baju!hehe

reyna:xpe..pureen salu buat..next time ader baby lg best nk shopping! =)

ciksuen:mari2!!keringkan poket!hehe

~YUN~ November 24, 2011 at 8:00 PM  

yumie:mummy,jgn sdih..pesan suh hubby beli..make a long list!hehe

Anah November 24, 2011 at 8:41 PM  

ingat ke yun pergi..baru nak kirim beli stok baju lubang2 tuk Adam. hehehe

~YUN~ November 24, 2011 at 10:31 PM  

anah:anah,kalau yun jadi pergi,yun roger2 anah k,kene tnye bis boss@ijat dulu,kalau audit jadi kami balik KL,pape nti roger yun k! =)

yana November 24, 2011 at 10:44 PM  

hi mummy yun...rajin betol update warehouse sale advertisement...normally tau pon dr yun punye update...but yana dok jb, jauh sgt nk ke kl semate2 nk g expo or warehouse sale...huu...

btw, enjoy shopping dear! :)

ciNDerella stRikEr November 25, 2011 at 9:32 AM  

ini yg best bc blog yun ni. harus pg pureen clearance sale ni. last time xdpt pg. nk bgun awal2 pg laa. huhuhu

aTy _faRed~ November 25, 2011 at 11:06 AM  

cakap pasal baby warehouse meamng selalu tak sabar2 nak pergi...:)

~YUN~ November 25, 2011 at 11:22 AM  

yanA:yun suke je update khas utk mummy2 semua,tapi yun bukan pergi semua,kopak duit,haha!

nad:g awal nad,parking penuh tau nti,baby QQ sila tinggal dgn mak nad..hehe

aty:aty!g tau,wajib borong baju baby!hehe

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 November 25, 2011 at 1:59 PM  

yun.. thnks share info.. mmg tunggu wrehouse pureen ni.. bile tahu terus sms husben booked dia utk pergi wrehouse... tak sabar nak pergi... baju tidor akid pon dh byk sempit2.. so mmg nak kna beli baru.. yeeeyyyy!!!

~YUN~ November 25, 2011 at 5:22 PM  

dot:welcome dot!g awal pagi tau,nanti ramai,sesak2,nk byr lagi ramai!huhhu!

Intan November 29, 2011 at 11:16 AM  

tenkiu 4 da info yun..bleh pergi nie klu takder aral,hehe

~YUN~ November 29, 2011 at 7:10 PM  

intan:welcome dear..=)

@naAzli December 1, 2011 at 1:59 PM  

yun.tqvm!!!tp x dapat nak pegi gak, sebab dah schedule fly to sarawak that date.sedih.tapi xpe, i dah mtk adik kat kl,kerahkan tenagan die, mtk die tolong shoppingkan untuk kite.!!!yess!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.