Raya Haji 2011 & Majlis Akikah Rayyan Afif


salam jumaat dear readers and mommies!

hari ni baru la mummy yun terhegeh2 nk update cerita raya haji..Alhamdulillah,kami selamat menyumparnakan majlis aqiqah Rayyan Afif.Kebetulan mama nk share dengan adik-beradik yang lain seekor lembu,so alang kepalang dapatlah join untuk aqiqah Rayyan Afif and makcik kecik Nadrah Nadhirah..

4 bahagian adik beradik mama,3 bahagian lagi untuk aqiqah Rayyan and Nadrah..

Rayyan & Nadrah

Alhamdulillah kenduri berjalan lancar,bertempat di Kg Baru,KL..rumah arwah nenek yun..

yang best malam ader BBQ,makanan plak banyak,kira abisla diet utk hari tu..semuanya makanan berkolesterol tinggi!!hehe~

penat last 2 weeks cukur jambuls tak abis lagi,ditambahkan lagi dengan majlis last week,penatnya tak hilang-hilang sampai hari ni,hahaha! (melampau la tu!)

malas nk bebel,jom tengok gambar jela.. =)









13 comments:

farhanna November 11, 2011 at 2:01 PM  

semua nmpak sedap... yun roti pjg tu mkn dgn ape?
lg 1 nak tnya.. berat u back to normal x lps bersalin?

~YUN~ November 11, 2011 at 2:39 PM  

roti tu makan dengan sup lembu!sedap!hehe~

mmm,before preggy berat yun 45kg,pre-pregnancy 49kg..now dapat turun ke 49kg je,lg 4kg tu ideal weight xlepas2 lagi..huhu!

AIN NAZRI November 11, 2011 at 2:49 PM  

patut pon aunty tggu update rayyan x muncul2.. ghupanya2 mummy yun bz ye.. hehehe.. rindu kat budak botak.. hik hik.. sedap je tgk baby corner tuh.. full of sweet..

Leonora Halim November 11, 2011 at 2:58 PM  

ololorrr... Rayyan anak mama dia sgt... :)

!k@ November 11, 2011 at 3:14 PM  

alhamdulillah dh selesai akikah rayyan sekali...

♥ Wina ♥ November 11, 2011 at 3:31 PM  

alhamdulilah :-)

~YUN~ November 11, 2011 at 3:37 PM  

ain:mummy bz sikit aunty,hehe!comel kan candy buffet tu?kene serbu dengan budak2 je..=)

leonora:mata sepet kan??hehe

ika:alhamdulillah...=)

wina:alhamdulillah..=)

♥ Elin ♥ November 11, 2011 at 4:12 PM  

mommy yun dah slim ler......
wah meriah eh..si kecik tuh pun nampk dh besar dh..botak dh..

ReYNa November 11, 2011 at 10:57 PM  

comel rayyan bile botak.:p.bestnya aqiqah wat sup n cicah roti.n again suka dessert table tu.hihi

Arn sweetrider November 12, 2011 at 12:57 PM  

yun..rayyan betui copy & paste yun larrr..he he. an pun buat akikah Arya raya aritu. Alhamdulillah semuanya selamat~~tp sibuk kehulu kehilir tak sempat bergambar...

~YUN~ November 12, 2011 at 11:11 PM  

elin:belum slim lagiiii!!tu pandangan sisi ye,jgn dr depan yeee...hehe!

reyna:tq aunty!!hehe!sedapppp..very light je,kenyang pn kenyang..=)

arn:yekeeee...anak mummy la kan?hehe!alhamdulillah...nti update tau!

Anonymous November 16, 2011 at 12:47 PM  

yun kenapa tak ada muke aku pon dgn kau yunnnnn ~

~YUN~ November 16, 2011 at 12:52 PM  

2laaaa!!ko salu cm2 kan,taula cun,sampai hati xmo amik pic dgn aku,hukhuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.