New Version of Rayyan Afif


lepas majlis cukur jambul,kami pun tekad untuk membotakkan Rayyan,hehe!

fuhhh!semput gak nak mencukur...Rayyan tak duduk diam,sebab tu orang cakap cukur masa dalam pantang,masa tu baby tak ligat sangat,boleh bedung..ni dah 3 bulan baru papa nk cukur,kesian anak mummy!hehe~

so,mummy and papa terpaksa cukur dalam bilik air,letak dalam bath tub baru diam..



kepenatan lepas cukur..hehe!

takpela sayang,nanti rambut Rayyan tumbuh balik k..no more rambut pacakss!!botak pun hensem je anak mummy kan.. =)

si botak mummy!!sayangggg dieee!!

19 comments:

missCHOKODOX November 8, 2011 at 12:12 PM  

xpe..yg penting rambut yg 'kotor' sepanjang dlm perut mummy dulu dah dibuang..rasulullah pun dah pesan..rambut bayi sebaik nya dicukur utk buang segala kotoran yg dok bertepek kat kepala dia masa dalam perut ibu..mas pun sedih sebab rambut eeman yg super duper soft dulu dah botak,tapi omey gak anak kita bila dah botak :)

ily♥ November 8, 2011 at 12:13 PM  

rayyan botak pun still comel =P ...mesti letihkan nak cukur bile dah start ligat. Faheem cukur mase 7 hari. die duk diam je tidur. tp letih sbb rmbut die lebat sgt. my hubby took almost 2 hours nak kasi licin..huhu~

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ November 8, 2011 at 12:18 PM  

heheheee.. baek je dye dok dlm bath tub tu ekk.. heheee

AIN NAZRI November 8, 2011 at 12:26 PM  

hi mummy yun.. ain dah cukur 'Auf masa dia 43 ari.. hehehe.. skrg ni pon ain dah botakkan dia.. tapi kali ke2 ni pakai mesin je.. senang.. since dia cukur bantal jadi rambut tumbuh kat tempat2 tertentu ajerk.. ain suka tgk 'Auf botak.. hahah kiut.. rayyan pon nampak hensem bila botak.. muaaahh tuk rayyan.,.

!k@ November 8, 2011 at 12:31 PM  

xpe...rambut xpacak pn hensem lg..hehe...
botak pn stylo ape...kan cayunk..

Noli November 8, 2011 at 3:14 PM  

comey jugak dh botak pon..dik wafa kem slm muah sikit..hehe..;)

Arn sweetrider November 8, 2011 at 5:07 PM  

yun pakau shaver ape? an pun nk shave kepala Arya. bby botak la cumilll. org kata syg rambut lebat2, tp kalau cukur licin, yg baru tumbuh lg lebat & cantik.

farhanna November 8, 2011 at 6:00 PM  

comell tp mcm serun je nk cukur kn kpla bby.. kpla dia nk lembut lagi kan..huhuhuhu

mommie yuyu November 8, 2011 at 9:07 PM  

botak pun comel la yun..yuyu suka tgk bby botak..

amal November 8, 2011 at 10:56 PM  

botak pon hensem! :)

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 November 9, 2011 at 9:22 AM  

aloh.. botak lg comel lah... hihihihi... =)

~YUN~ November 9, 2011 at 12:17 PM  

mas:btul tu mas,lepas yun baca kat buku,baru ader kesedaran pasal bercukur ni,memang ikut hati sayang kan,tapi insyaAllah rambut yg tumbuh lepas ni,lebat dan sihat..=)

ily:memang silap xcukur awal2,hehe!2la,ni pn makan sejam,siap sambung lepas mandi,payah nk bg licin..

fisha:dah tak tau nk gune method apa da,at last bubuh je dlm bathtub!hehe

ain:dear,ktorng gune mesin,lepas tu die dgr bunyi mesin terus nangis!haha!

~YUN~ November 9, 2011 at 12:20 PM  

ika:hencem gak kan??mummy la takut sgt sy xhensem,hehe

noli:kem slm peluk cium utk wafa!!muahh!!

arn:ktorng pakai gilette,ann bile yg 3 mata tau,xluka..harap2 lepas ni cantik la rambut die,hehe

farhanna:tau xpe,lepas botak yun macam takut nk pegang,esp masa mandi..huhu

~YUN~ November 9, 2011 at 12:21 PM  

yuyu:bila botak nampak berisi,comel kan??hehe

amal:tq aunty!!=)

dot:botak nampk macho kan??hehe

Leonora Halim November 9, 2011 at 3:10 PM  

comey en bot Yun!! :)

aTy _faRed~ November 9, 2011 at 5:16 PM  

heheh..dah botak...licin...tp maintain hensem..:)

~YUN~ November 10, 2011 at 11:41 AM  

leonora:haha!tq sis!kelakr tgk rayyan botak..

aty:tq aunty!hehe

♥ Elin ♥ November 11, 2011 at 4:14 PM  

botak2 pun comel dak kacak!..

~YUN~ November 11, 2011 at 5:18 PM  

tq aunty elin..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.