Majlis Berendoi Rayyan Afif


Fuhhh!Hari ni baru mummy yun nak update pasal Majlis Berendoi Rayyan Afif..dah siap masak,baru boleh menghadap lappy,hehe~

Alhamdulillah majlis berjalan lancar,harap sangat biar tak hujan petang tu,sebab a day before hujan lebat kilat berdentum,sampai khemah basah lencun,rumah plak tetibe blackout masa makcik yun sibuk deco buaian Rayyan..kalau la hari kejadian hujan lebat,kesian plak orang yg makan kat khemah,tak dapat bayangkan macam mana..

Majlis start around 930am,makcik-makcik marhaban ni punyala on time sampai,mummy yun plak giler panic masa tu baru balik dari beli fresh flowers utk table centerpiece,sempat kau!hehe~


bila start marhaban,Rayyan tidur lena dalam buaian,tak sampai setengah jam terus celik nangis nak susu!nasib mummy sempat standby susu..lepas tu terus diam syok dengar makcik-makcik berzanji and selawat..Good boy anak mummy! =)

Majlis habis around 5pm,tak sangka yang datang ramai sangat,kalah masa mummy yun nikah,penat die takyah cakap..bukan mummy and papa je penat,Rayyan sampai meragam sebab tak tido lene,kesian anak mummy..maybe kepenatan sebab siang jadi 'lauk',semua orang duk passing2 die..hehe!



yun jatuh hati tengok yassin ni,so doorgift utk group marhaban mama,mummy tempah khas utk Rayyan,tema blue+green!! =)



ribuan terima kasih kepada semua yang datang ke Majlis Berendoi dan Cukur Jambul putera kami,to tok baba and nek mama,terima kasih sebab sponsor majlis ni,dear sister aleeya thnx so much for the candy buffet!cantik sangat! sapa-sapa nk tempah boleh contact yun k! =)




dapat hadiah lagi..tq!! =)

26 comments:

GoJeS November 3, 2011 at 2:51 PM  

waweee...bestnyee..hrp2 rezeki kami nnti nk rs penglmn cmni plak...

neway....rayyan sgt cute and tema pn secutey n sesweet rayyan;)

ettyzukhair November 3, 2011 at 2:54 PM  

bestnya...siap ade candy buffet..yun buat sendri ke?

eMaH SoMeL November 3, 2011 at 3:07 PM  

wa meriahnya..best kn dh ada baby..sok emah nk pergi majlis aqiqah labmate yg baru dpt baby jgk.. :)

fiszah_pjo November 3, 2011 at 3:08 PM  

sedey tgk entry ni..huhu..sebab tak sempat sampai..sgt dekat..huhuhu..

ape pun nice deko, nice cloth, majlis berjalan lancar, alhamdulillah...

slm sayang sy(mama) dan atirah..hehe

!k@ November 3, 2011 at 3:16 PM  

wahh..seronok..meriahnya majlis..huhu..frust xdapat dtg...
ensem rayyan pakai baju melayu..mummy yun pn dh kurus..hehe....

~YUN~ November 3, 2011 at 3:20 PM  

gojes:tq dear!insyaAllah,yun doakan k..=)

etty:aah,yun and adik yun buat..=)

emah:tq emma! =)

fiszah:fiszah,jgnla ckp cm2,yun lg sdihhhh tauuu!!hukhuk!xkire,nanti kene jumpa gak..tq aunty fiszah and athirah..muahh!!

~YUN~ November 3, 2011 at 3:21 PM  

ika:2la,aunty xdtg,rayyan tnggguuu tau,hehe~ehem2..kurus da ke??ni pn xmencapai ideal weight lagi...hukhuk

Meey@ November 3, 2011 at 3:41 PM  

canteknya candy buffet tu!nk tempah skrg boleh, bg diskaun pliz.ekekeke=p
meriah nya majlis, aku mcm nmpk parents ijat kt dlm pic tu..ke slh org.hihi

♥S@R@♥ November 3, 2011 at 3:51 PM  

meriahnye.. makin ensem la rayyan ;).. aunty ada baby girl..hehe

!k@ November 3, 2011 at 3:59 PM  

ala2..sian rayyan..nanti ye auntie dtg..hehe..
xpe sikit lg kena usaha..xlama lg capai la ideal weight tu..hehe

~YUN~ November 3, 2011 at 4:57 PM  

meeya:boleh2..no prob!best price ktorng bagi,hehe!aah,yela,parents ijat pn dtg..=)

sara:tq aunty!boleh berbesan kite,hehe!

ika:okey aunty,sikit lagi je ika,mayb perut buncit kot,haha!

cuna November 3, 2011 at 5:00 PM  

wahhh...meriahnya majlis rayyan. suker tgk. dh mcm besday party pulak. kitorang hari tu buat simple2 aje. xde org nk sponsor pn. dh pakai duit sendiri so kena la pandai2 bajet =)

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 November 3, 2011 at 6:41 PM  

yun sorry x dpt dtg.. plus nak dtg tapi malu.. hihihi.. mebi next tyme.. harap dapat jumpe si rayyan hensem tuh!! n bley kawan dgn akid.. haha.. beza umur pon sminggu jer... comel sgt lah rayyan ni...

ReYNa November 3, 2011 at 11:45 PM  

syoknya ada candy buffet.semua nmpk lazat.hihi.oh.yassin tu mmg sgt cute n sesuai utk majlis mcm ni.tempah kat mana?

Dieya November 4, 2011 at 9:46 AM  

yun..cantik la warna biru tuh..jtuh hati lak

~YUN~ November 4, 2011 at 12:12 PM  

cuna:alhamdulillah,rezki Rayyan..=)

dot:ala...jgnla malu,hehe!okey,next time kite jmpe k,akid and rayyan blh playdate sama2 kan?hehe

reyna:tq reyna!owh,yun tempah kad howaboutparty.com.semua design cantik2,rambang mata,hehe~

dieya:tq dieya!! =)

mr and mrs sapic November 4, 2011 at 5:32 PM  

saya nk buat cukur jambul gak 28.11 nie..nebes...

salam kenal__=)

farhanna November 4, 2011 at 6:50 PM  

Nice la yaseentu..meja candies pun sweet...ni mst rayyan dh botak licin kan.... ade pic latest?

~YUN~ November 4, 2011 at 9:45 PM  

mrs sapic:all da best with the preps!hehe!salam kenal..=)

farhanna:cantik kan?yun pn suke..sedih,mummy xsimpan satu copy pn,hukhuk!dah aunty!!nanti mummy upload..kesian die botaks! =)

AyNz November 8, 2011 at 9:48 AM  

hai yun! thanx 4 giving me an idea 4 my son aqiqah decoration..nak buat minggu ni tapi buat simple2 je :)

~YUN~ November 8, 2011 at 12:18 PM  

welcome dear!no prob!happy deco ya...=)

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ November 11, 2011 at 4:43 PM  

yun, bole share x, kt mana awak tempah yassin tu ekk..?? insyaAllah nak uat gak majlis berendoi nie bulan 3 nnty.. :)

~YUN~ November 11, 2011 at 5:19 PM  

fisha:yun tempah kat cni,howaboutparty.com,banyak cantik2..jgn rambang mataaaaa...hehe

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ November 15, 2011 at 3:45 PM  

wahhhh tq yun... muahs.. heheheh

princess rania clarissa October 1, 2014 at 9:15 PM  

wah cantik nya

follow my blog k

http://princessezra.over-blog.com

princess rania clarissa October 1, 2014 at 9:15 PM  

wah cantik nya

follow my blog k

http://princessezra.over-blog.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.