From Dubai With Love~

last week baba ke dubai for business trip..even dah kahwin,baba still belikan yun kalau pergi mana-mana,hehe!and kali ni Rayyan pn dapat ole-ole dari tok baba..

tq tok baba!next trip tok baba ke europe nk pesan brg baby plak la,before ni takde anak tak heran pn brg baby,barang baby sgt murah kat oversea..kalau lah duduk sana,sure lagi meroyan!haha!

tshirt,perfume,lil teddy for papa and Rayyan

for mommy!Daisy Marc Jacob!sayang tok baba!muahhh!!

6 comments:

Natasha Farina Arifin November 23, 2011 at 10:49 AM  

sioknye dpt gift dari Dubai...my cousin ada keja kat sana i nih dok memgorder perfume jer murah & long lasting bau dia...

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 November 23, 2011 at 12:03 PM  

dubai banyak kaen cantik2.. shawl cantik2... hmmmmmm..

..DeeYana.. November 23, 2011 at 2:00 PM  

waa, bestnya dpt set miniature perfume..Daisy Marc Jacob lagi..k.dee sgt suka bau die..hehe

~YUN~ November 23, 2011 at 2:10 PM  

natasha:murah ke kat sana?yun pn xtau,xpenh pergi..hehe!

dot:2laa..yun pesan kat ayah yun,tp die xtau cari,cotton pn cntik kat sana..

k.dee:bes kan bau die!yun pn sukaaa!!hehe

maMataufiQ November 24, 2011 at 12:54 AM  

wah bestnye...cute sgt botol perfume tu,,hihihi...

~YUN~ November 24, 2011 at 3:40 PM  

mamataufiq:cute kan...cm syg plak nk pakai,hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.