Segmen:What's in my bag??


tq farhanna for the tagging! =)

nak tengok apa ader dalam beg mummy yun??memandangkan baru balik dr tesco,beg penuh dengan barang si kecik je,hehe!

what's in my bag??


  1. coach wristlet
  2. hp nokia cikai (khas utk call hubby je)
  3. hp nokia 5530 (not in the picture,sebab tgh snap pic!)
  4. pampers Rayyan
  5. toilettries Rayyan
  6. botol susu Rayyan
  7. makeup bag
  8. hand lotion
  9. botol air
  10. pen

Hanya perlu :
  1. Salin tajuk : Segmen : What's in my bag?
  2. Copy dan Paste gambar Banner atau Header kat atas tuh serta link kan ke post ini.
  3. Tag beberapa banyak blogger korang nak.
  4. Publish dan letakkan url entry korang di sini.


yun nak tag:

rasa nk tag lagi,tapi sape2 yg terbaca entry ni,yun berbesar hati men'tag' anda semuaaaa!!teringin gak nk sekodeng beg korang semua,hehe! =)



9 comments:

Noli October 20, 2011 at 10:18 AM  

noli tak ke mana2..so mcm takde bag digunakan..hihi..nnt kalo noli kuar baru wat tag nih yer..tq yun..hehe

♥ Elin ♥ October 20, 2011 at 10:25 AM  

;) tq dear...

fairiz ❤ ashnani = fahyim October 20, 2011 at 11:06 AM  

pampers? tomeinye....

dinashuz October 20, 2011 at 11:43 AM  

yun!!! water bottle kita sama! hehehe

~YUN~ October 20, 2011 at 12:26 PM  

noli:its okey mummy!take ur time!hehe!

elin:welcome mummy! =)

mummy fahyim:hehe!ni nk cepat,grab sekeping je dlm beg..=)

dina:lama dah yun pkai,dr zaman anak dara..jusco mari!hehe!

Leonora Halim October 20, 2011 at 12:28 PM  

eheh... sis dah wat ni.. tapi takyah cari entry tu.. dlm beg sis bersepah ngan rubbish! ahahah...

~YUN~ October 21, 2011 at 10:52 AM  

yeke sis!hehe!ala,yun pn kdng2 penuh dgn rubbish,cm biasala mak2,penuh dengan resit,tisu,hehe!

captain_zed October 23, 2011 at 8:04 PM  

hahahaha, menarik!!

~YUN~ October 24, 2011 at 8:15 AM  

zed:apalagi,sila geledah beg anda sekarang!haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.