Lamaze Wrist Rattle and Foot Finder


since Rayyan dah boleh pegang toys,gentel-gentel,belek-belek..mummy pun purchase another toys from this blog shop.saja nk menambahkan koleksi toys Rayyan,dalam erti kata lain,nk semakkan lagi rumah,hehe~

so,yun rasa Lamaze Wrist Rattle and Foot Finder ni sesuai utk anak bujangku,sebab die suka benor dengan colour yg striking,kadang-kadang die boleh tenung sampai juling-juling mata,comel je anak mummy ni..


survey punya survey,jumpalah this blog,My Baby Kids World..mommies semua boleh cekidaut k,murah-murah jugak toys and other items too!


p/s:last weekend,Majlis Cukur Jambul Rayyan,penatnya tak hilang lagi,nanti mummy yun update upacara pemotongan jambuls anak teruna ku,hehe!

13 comments:

ettyzukhair October 31, 2011 at 12:29 PM  

ameer pon ade lamaze wrist rattle..suke btol dia bile sesungut kena muke...hehehe mcm geli2;p

Leonora Halim October 31, 2011 at 12:32 PM  

hiks.. Armand pun ada dulu... tapi bertahan 2 hari saje sbb dia geget mende tu putus trus! haihhhh...

AyNz October 31, 2011 at 1:50 PM  

YUNN!!! Cepat hapdettt.. Tak sabar nak baca!! :D Ngee~~

AyNz October 31, 2011 at 2:07 PM  

ohh i suke giler dgn blog yg u suggest! rambang mata nk pilih =)

~YUN~ October 31, 2011 at 2:10 PM  

etty:haha!sama dgn rayyan,duk geram sesungut tu..asik duk hisap je..

leonora:yeke??ni rayyan xpndai geget lg,hisap je sampai basah,sedap kot sesungut tu!haha~

~YUN~ October 31, 2011 at 2:11 PM  

aynz:welcome dear!pilih jgn xpilih tauuu!!hehe~

Noli October 31, 2011 at 2:15 PM  

wahh cumil2..nnt nk carik jugak..

mRsFirdxora October 31, 2011 at 3:49 PM  

damia suka ngn ulat ni..siap juling2 mata tgk..pastu msuk mulut..hehe...tak rugi mama beli..ulat lamaze pon dia suka..skng ni mama dia dh de online shop..lg ler happy sikecik tu...hehe

~YUN~ October 31, 2011 at 4:16 PM  

noli:carila,sti wafa suke..hehe

xora:ooo,ulat rayyan xder lagi..hehe!yela,lagi senang la si kecik,mama die supplier mainan..=)

farhanna October 31, 2011 at 6:11 PM  

bz mummy yun ni

Arn sweetrider October 31, 2011 at 7:47 PM  

comel jer!!!!!

~YUN~ October 31, 2011 at 8:49 PM  

farhanna:bz ngn si kecik jee..hehe~

arn:tq mummy arn!bila due ni,xsaba da ni!!hehe

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 November 1, 2011 at 11:38 AM  

akid pon ade jugak..mmg baby suke btul2 benda2 mcm ni.. bile pakaikan kat die.. terus senyum2.. happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.