Upcoming Warehouse and Clearance Sale!!


salam dear mommies and readers..check this out!upcoming warehouse and sales this week.. =)

yun pn taktau nk pergi yg mana,kalau hubby bagi green light,kite kasi terjah,kalau tak,duduk diam-diam jelah kat rumah this weekend..hehe!

btw,hari ni mummy's little boy,Rayyan Afif sudah 2 bulan..how time flies!





14 comments:

♥ Elin ♥ September 28, 2011 at 4:38 PM  

ewah...ewah....asik nak shoping jer eh mummy nih..;)

mrs chenta September 28, 2011 at 5:06 PM  

wahhh yunk....mana dapat information nie??

fiszah_pjo September 28, 2011 at 5:15 PM  

ari jumaat ni nk amek halfday..nak g serbu warehouse sale!padini ngn crocs tu...top 2 tu...bottom two cam tak menarik minat je..jom2

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 September 28, 2011 at 5:51 PM  

best nye ade wrehouse..tpi dah kena balik kg plak..ade kazen kawen..plus kenduri cukur jambul.. =(

~YUN~ September 28, 2011 at 7:58 PM  

elin:kali ni promote je,peginya xtau lagi,hehe!

zetty:akak salu tengok kt website ni,http://www.shoppingnsales.com/.. =)

fiszah:adik yun awal2 nk ajak g padini warehouse,yg lain tu xmenarik minat jugak,rase brg baby da banyak,nk cekidaut brg mummy plak,hehe!jom2!! =)

dot:xpe mummy,bulan 11 ade baby fair kat midvalley!hehe!

Ajan September 28, 2011 at 8:33 PM  

Mmg uptodate ko ni yun! Ape2 sales nnt jgnnlupe share taw!!!! :)

mrs chenta September 28, 2011 at 9:13 PM  

bulan 11 ?? ye ker? caner tau dear?

~YUN~ September 28, 2011 at 10:23 PM  

ajan:alrite mummy! =)

zetty:yun tgk kat majalah pa&ma..xsilap 18-20 nov kat midvalley..=)

Arn sweetrider September 29, 2011 at 7:59 AM  

sumer best2! sah-sah flyers kedua tu best. tgh intai stroller mcLaren ni.

~YUN~ September 29, 2011 at 11:24 AM  

ann:harus pegi ann!!mane tau ade gud bargain kan? =)

myaini September 29, 2011 at 2:37 PM  

besh2...nak serbu padini la...jom kite....

fiza September 29, 2011 at 4:56 PM  

Wah shopping bestnya..Padini lama dah tak p..huhuhu..Tapi fiza duk Penang..;(

~YUN~ September 29, 2011 at 5:58 PM  

aini:jom2!hehe~

fiza:2la,kalau yun balik taiping pn xdpt nk pegi,tp kan fiza dieorng salu buat warehouse sales kat juru autocity,yun penh g skali,bes2 jugak.. =)

!k@ October 1, 2011 at 3:55 PM  

waahh...tq yun..leh pi IPC...mcm menarik je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.