Rayyan's 1st Toys


comel tak toys mummy beli untuk Rayyan? =)


sebenarnya mummy yg terlebih excited nk beli,padahal sah-sah Rayyan tak tau main lagi,hehe!biasala 1st time mother,semuanya nk beli utk anak kan?pantang nampak benda comel,cantik sikit mesti nk beli..Mmmm,bile la plak turn mummy nk shopping ni..hukhuk~

Even Rayyan tak pandai main lagi,at least rattling and squeking sound boleh buat Rayyan diam kalau die melalak,1st time die dengar bunyi tu,muka terus terkejut,pastu boleh gelak-gelak..oklah,at least Rayyan dah alert dengan bunyi.Nanti nk balik Taiping boleh leka kan die dalam kereta,kesian plak nanti nk travel 3 jam dalam kereta,sure boring anak bujang ni..huhu!



12 comments:

♥ Elin ♥ September 14, 2011 at 4:10 PM  

;)... mmg lah.memula toy nanti benda lain pulk.dan x pelik kalau nanti toy akan bertambah.hhehhhee..

klu yun dpt ank perempuan lagi lah. jgn pantang nmpk baju ker kompem TERBELI.;)

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 September 14, 2011 at 6:57 PM  

akid dalam kereta.. memanjang je tido.. haha..
best nye rayyan dah ade toy.. nak get for akid too la...

farhanna September 14, 2011 at 9:27 PM  

comehh... yun pic awak ada dlm pa& ma ock ni...

Sufi Al-Arshadiy September 14, 2011 at 10:04 PM  

salam mommy yun..congrats!! kiut&sweet je pic yun and husband dlm pa&ma october ni..he2..nanti isu november jadi cover plak k...hehe..

~YUN~ September 14, 2011 at 10:27 PM  

elin:2la elin,tau xpe,mula2 toy,ni da abis pantang,lagila yun ligat nk berjalan,hehe!bes kan baby gugurl,baju cntik2,yun tgk pn tergoda... =)

dot:rayyan kene bg die kenyang dulu,kalau xnangis,hehe!so far baru jalan dekat2,mcm behave..jauh2 xtau plak cmner..

~YUN~ September 14, 2011 at 10:35 PM  

farhanna:yun xbeli lg,alaa..malunyaaa!!hehe!

sufi:tq sufi..hehe!nk jd cover mcm xlayak je.. =P

fiza September 15, 2011 at 9:07 AM  

Hai Yun...Rayyan mesti suka giler dpt toys.. Fiza pun ingt nak beli juga tuk Ayra.. Yun masuk mjlh Pa&Ma ker? Wah, kena pergi beli nie...:)

pizet September 15, 2011 at 9:38 AM  

hia rayyan...salam perkenalan yer

~YUN~ September 15, 2011 at 10:53 AM  

fiza:xtaula die suke ke x fiza,nk pegang pn die xkuat lg,hehe!belila fiza,ayra sti da pndai main kan..sukela name ayra,rase tingin plak nk baby gurl,hehe!

pizet:hi pizet!yun nk singgah sana plak..tnggu! =)

^^Mrs_DeaNa^^ September 15, 2011 at 8:57 PM  

wahh..excited btul mummy yun bli toy utk bby rayyan yea...xpela,baby kn cpt mmbsr kn..tup2 dh bsr dh..blhla rayyan men dgn toy 2 ea...:)

Pya September 16, 2011 at 2:26 AM  

yun, yg satu toy tu same la mcm sis hubby belikan utk afeef. pya gelarkan dia 'elle' sbb elephantkan? hehe... afeef pun kalo nanges cecepat pya picit perut elle tu bg bunyi. terus senyap kejap afeef. rs mcm nak kena beli byk2 lagi toys je. (ibu pulak excited terlebey). heee...

~YUN~ September 17, 2011 at 4:28 AM  

deana:2la,mummy yg over kan??hehe!yela,baby cpt membesar,tgk rayyan pn dah panjng skang,isi je kurang,huhu!

pya:aah,elephant,ade bunyi.."pet-pet"..hehe!teingt 1st time yun tekan,rayyan terkejut,klaka tgk muke die..huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.