Raya Ohh Raya 2011


Salam mommies!

1st of all,selamat hari raya to lovely mommies,mommy-to-be,and dear readers..
mintak maaf kalau ader salah silap sepanjang mommy yun berblogging..



so,how s raya mommies??mesti meriahkan??

tahun ni,turn yun beraya kat KL,so 1st Raya yun and family beraya kat rumah nenek and atuk kat Kg Baru,KL..mmg kami takde kampung,raya pun kat KL,memandangkan parents yun mmg asal KL,raya orng balik kampung,kami plak balik bandar,hehe~

syukur alhamdulillah tahun ni yun dapat beraya bersama putera kesyangan kami,Rayyan Afif..last year,it was 1st time raya as a wife,but this year,1st time raya as a mommy..Gembira tak terkata,even tak abis pantang,raya tetap raya kan??hehe!baju raya wajib!takkan nk bekain batik je..tapiiiii,makan still kene pantang and stokin sentiasa kene pakai!!




to dearest mommies,nanti updatelah cerita raya ye..mesti semua bling2 and vogue kan dengan baju raya! =)

till then,nanti yun update lagi and take care ya!

5 comments:

Noli September 1, 2011 at 4:24 PM  

selamat ari raya mommy yun..sama la kiter bersuka ria ngn bby raya ni kan..hehe..

p/s: betul2..stokin tetap kene pakai..huhu

MissB September 3, 2011 at 12:03 PM  

Selamat hari raya untuk yun sekeluarga :)

Arn sweetrider September 4, 2011 at 9:38 AM  

selamat hari raya yun~~~

kucincomey September 6, 2011 at 9:26 AM  

dah name pun raye.. haruslahhhhh kite bergaye.. tak kire laa dalam pantang ke, tunggu hari nak melahirkan ke.. kan? hehehehe..

bestnyee raye ngan baby.. mesti baby dpt byk duit raye kan.. =)

~YUN~ September 7, 2011 at 5:38 PM  

noli:bestkan ade baby,syukur sgt dpt raya be3 tahun ni..noli,stokin tu mmg wajib ye utk ibu berpantang!hehe~

miss B:tq dear!selamat hari raya too! =)

arn:selamat hr raya mummy! =)

kucincomey:btul tuuuu!!harussla kan bergaya..hehe!alhamdulillah rezki Rayyan..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.