Papa Mama Romantik!


sapa dah beli Majalah Pa&Ma October?? =)

tq Aisya sebab sudi buat post and bgtau yg yun and hubby menang 3rd place Contest Papa Mama Romantik anjuran majalah Pa&Ma.mula2 baca entry Aisya,macam tak percaya je,sebab tak budget pn menang..bila tau excited la konon,padahal 3rd place je,over kan?haha!

ni gara2 tengok Mummy Qish menang hari tu,yun pn semangatla nak mencuba nasib,Alhamdulillah,ada jugak rezki kami walaupun 3rd place,jadilah kan dari tak dapat.. =)


anyway,tq so much to my dearest sister Aleeya yg snap pic yun and hubby kat Desa Park City hari tu,masa ni tak silap during 39th weeks,menunggu hari je kot masa ni..hehe!

so,mommy-to-be out there,dont miss a chance,time preggy ni posingla sakan bersama hubby,nanti dah ade baby,sure rindu peyut yang booolat itu!amik pic lawa2,lepas tu hantarla kat Majalah Pa&Ma k!mane tau rezki baby.. Good Luck mommies! =)

27 comments:

!k@ September 20, 2011 at 9:32 AM  

yun...ika dh beli kemarin pa n ma okt...hehe...cute je gambar tu..
tahniah ye mama yun...

ily♥ September 20, 2011 at 9:35 AM  

congratz mommy yun..pic tu mmg sweet sgt.. =P

~YUN~ September 20, 2011 at 9:58 AM  

ika:tq dear!ika,hantarla pic,mane tau rezki baby,dpt number 1 lg best,hehe!

ily:auwww!malullaaa..tq ily! =)

Arn sweetrider September 20, 2011 at 10:32 AM  

romantik dan comel! ;P

shareeda September 20, 2011 at 10:44 AM  

congrats yun!! saye pun da perasan da mase beli pa&ma minggu lps..rase cam penah tgk jer gmbr tuh..pastu tringat ade kat blog yun..comelll sgt gmbr tuh! ~ hehe

kebetulan yg pemenang ke-2 tu, wife diye kwn sek men saye..tula mase bukak2 page tu, rase seronok dpt tgk gmbr kawan2 sndiri yg menang..slama ni tak kenal sape pon..hihi =)

asna cute September 20, 2011 at 11:00 AM  

congrats yun! =))

rDnA September 20, 2011 at 11:07 AM  

patutla bila tgk gambar kt dlm magazine Pa&Ma tu rs cam pernah nampak.rupanya yun.congrate!!!comei2..mmg patut pun boleh mnang

~YUN~ September 20, 2011 at 11:08 AM  

ann:auwwww!tq dear! =)

shareeda:tq!malunyaaa..mencapap jap,hehe!o,yeke..kebetulan kan.. =)

asna:tq mummy! =)

Puan Aisya September 20, 2011 at 11:10 AM  

hihihi...tahniah skali lagi....!!! nk try gak r masuk contest nie...:-)

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ September 20, 2011 at 11:11 AM  

wahhh mmg cute la picca tu...
kena pegi beli cepat2 nie..
hehheehhe..
nway, tahniah dear

^^Mrs_DeaNa^^ September 20, 2011 at 11:18 AM  

congrates dear!!rezeki bby yun la kn...:)

~YUN~ September 20, 2011 at 12:31 PM  

rdna:hehe!tq rdna! =)

aisya:tq dear!masuklaaa..dpt number 1 plk k!gud luck! =)

fisha:tq fisha,joinla..hehe!

deana:tq,alhamdulillah.. =)

farhanna September 20, 2011 at 1:35 PM  

nk posing2 jugak la.. heheheh

Suhaida September 20, 2011 at 1:36 PM  

comel...!!!!!!

ellisya September 20, 2011 at 1:40 PM  

Comeyyy!!patot dpt no 1 taw..emy xdan nk pose cun2 aritu..hubby pemalu ya rabbi..hehe..btw congratz

amElyn September 20, 2011 at 2:50 PM  

tihihi. tadi keluar gi check up gi lah carik PA&MA.. sekali terkejut nampak yun! hihi. terus tunjuk kat husband! dia kata, semangat korang2 ni masuk contest! hahaha. i pun rasa nak hantar okayy!! =D

~YUN~ September 20, 2011 at 3:11 PM  

farhanna:posing tau,pas2 hanta cpt2!hehe!

suhaida:tq! =)

emy:da xde rezki,number 3 pn jadila emy,hehe!hubby yun pn shy2 cat gak,tp yun paksa xkire,huhu~

amelyn:haha!baru die tau preggy mummy suka berposing kan??cptla join,confirm number 1!amir kan tere amik pic! =)

Sya Sakura September 20, 2011 at 6:59 PM  

comel gambar korang!! nti nk pg beli la Pa&Ma, nk tgk.. hehe

captain_zed September 21, 2011 at 10:33 AM  

awww, sweetest!!! congrats yun!! tomei..

~YUN~ September 21, 2011 at 10:40 AM  

sya:tq sya! =)

zed:auwwwww!tq!hehe!

ReYNa September 23, 2011 at 12:11 AM  

Ha;ah la..bila tgk gmbar tu teringat blog yun..mmg tomei!

Pya September 23, 2011 at 1:23 AM  

waaa~ congrates yun! memang sgt comels gambar tu! tibe2, cam ruginya tak byk b'gambar time preggy dulu. -_-

~YUN~ September 23, 2011 at 5:38 PM  

reyna:tq mummy! =)

pya:tq pya!ala,xpe pya..next baby plak k! =)

Anonymous March 12, 2012 at 11:41 AM  

salam..hye yun..i ni silent reader u...juz nak tanya masa yun menang contest ni,hadiah die pa&ma pos ke kena collect sendiri.. :) - huda

~YUN~ March 19, 2012 at 9:45 AM  

dear..u know what,until now i didnt get my prize..sedih kan...even my friends pn xdpt...tipu la pa&ma ni...huhu

Anonymous March 25, 2012 at 11:40 PM  

seriously?siannyer u babe.. :( i tot i je xdpt lg..i ada call pa&ma tp xdpt get thru..huhu..hmm..nt i nak try follow up,anything ill let u know k.. :) neway,thanks for the reply.. :)

~YUN~ March 26, 2012 at 3:42 PM  

serius..i already email them!no reply!sedih giler..nk je buat pos pasal ni,penipulaaa...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.