Mummy Yun turns 26!


semalam 22 sept 2011,mummy yun sudah 26 tahun!tua dah kan?hukhukhuk~

tiada sambutan or suprise pn dari suami tersayang macam tahun lepas,memandangkan papa Rayyan kerja and tak balik this weekend,sedih sangat..tapi last week papa balik,bawak mummy and Rayyan pergi jalan-jalan kat The Curve and Ikea..1s time after pantang,mummy keluar g shopping mall!happpy giler,merdeka la katekan.. =)



last year papa bagi mummy CK perfume,this year,demi menyokong dan memberi semangat kat mummy utk breastfeed Rayyan,papa hadiahkan mummy dua helai nursing blouse and nursing bras!hehe!

tq papa!hadiah yg amat berguna utk mummy!baju yun semua dah sendat-sendat belaka,sebab size cik B dah bertambah dengan jayanya!dari 32B ke 38B,sah2 baju lama boleh masuk kepala je,sampai cik B tak boleh bernafasss dahhh..fuhhh!so,nursing blouse and nursing bras amat2 diperlukan buat masa ni.. =)

tq so much papa for the presents and wondermilk treats! muahh!!

semalam,mama hadiahkan yun wondermilk cupcakes!my fav!tq so much mama!memang tak jemu menghadap wondermilk,nk buat camner,itu yg dekat dengan rumah..hehe!



"Happy Birthday Mummy!!"

25 comments:

youramirah September 23, 2011 at 6:12 PM  

alahai muda belia lagi awak ni rupenye!! hehe.

anyway wondermilk mmg best! tapi jaga-jaga cik senah, gula banyak tu! =P

cuna September 23, 2011 at 8:29 PM  

hepi belated besday ye yun =)

farhanna September 23, 2011 at 9:33 PM  

aik yer ker.. same bufday wif my moms! happy bufday mummy yun!!

~LeeyanaRadhi~ September 23, 2011 at 10:15 PM  

hapy birthday yun... muda lagi rupenye mama rayyan ni.. hihi =)

~YUN~ September 23, 2011 at 10:21 PM  

mira:muda ke??tualaaa...hehe!semestinya kene jaga cik leha,manis kan?? =P

cuna:tq dear! =)

farhanna:yekee?!wish happy birthday to ur mum k!tq dear! =)

leeyana:tq!muda ke?hehe!

azian abdullah September 23, 2011 at 10:27 PM  

happy belated birthday mummy rayyan :)

Siti Syuhada September 23, 2011 at 11:37 PM  

Hepi belated besday mommy yun..!!!may god bless u always..!!

mama_afiq September 23, 2011 at 11:42 PM  

hepi bufday yun!!! waa klo dekat kite leh celebrate sama2 ne yun.. 22/9 bufday yun.. 23/9 bufday my... hehe...

mrs chenta September 23, 2011 at 11:51 PM  

hepy belated besday mummy yun!!

~YUN~ September 24, 2011 at 9:36 AM  

azian:tq dear! =)

siti:tq siti! =)

mama:2la,mama 23/9 kan??happy burfday mama!!muahhhh!=)

zetty:tq dear! =)

Arn sweetrider September 24, 2011 at 9:50 AM  

selamat menambah angka yun! comeynya baby~~
semoga panjang umur murah rezeki, cepat bagi adik kat rayyan.
he he. lap u. muah!

~YUN~ September 24, 2011 at 11:39 AM  

ann:tq mummy!!aminnn!ala,jgnlaaa...tnggu baby aunty ann duluuuuu,mummy and papa nk rilek2 dulu,hehe!

Sya Sakura September 24, 2011 at 3:52 PM  

happy birthday yun! :)

amElyn September 24, 2011 at 4:22 PM  

bila lah dapat jumpa si angry bird ni..... =)

!k@ September 24, 2011 at 4:30 PM  

happy belated birthday mama yun...
semoga dipanjangkan umur, murah rezeki n sentiasa dirahmati allah...
hmm..sama kapal le kita...ika 28 sept nanti..tp tahun lain la....
muda lg yun rupanya..hehe....

~YUN~ September 24, 2011 at 11:16 PM  

sya:tq sya!=)

amelyn:2la,rayyan tnggu aunty ni..hehe~

ika:tq ika!aminnnnn...owh yeke??happy burfday in advance ika!muda ke??tua dah ni,da jd mummy..hukhuk!

..DeeYana.. September 24, 2011 at 11:47 PM  

yun, r u serius from 32B to 38B?! adoilaa, abis tu k.dee ni mcm mn laa plak nnt? from m'sia size to europe size laa kot nnt..tang lain bleh laa nak diusahakan utk turun..tang tu mcm mn nak turun? huhu

AIN NAZRI September 25, 2011 at 12:08 AM  

lmbt wish.. happy besday mummy yun..

~YUN~ September 25, 2011 at 10:01 AM  

k.dee:seriusss k.dee!dulu masa baru kwin 32B je,pas2 terus 38B,dulu asik konplen cik B kecik,skang amik kau,rasakannn..haha!ala k.dee,bdan blh je trun,tang cik B biala,sexy u!pkai kebaya gojes gitu,hehe!

ain:its okey dear!tq so much! =)

captain_zed September 25, 2011 at 12:54 PM  

awww, happy sweet 16 (plus 10) aunt Yun!!! may aunt Yun be blessed with lots of love especially with your new bundle of joy=)

p/s:memang muda.. yang penting, ENJOY!!

~YUN~ September 25, 2011 at 6:55 PM  

zed:tq unclee!hehe~aminnnnnn!

muda ke??alhamdulillah..hehe!enjoy sudah pasti..kem slm menantu ek? =P

amal September 26, 2011 at 8:14 AM  

happy birthday! ehemm 26 muda lagi lahh *sebab kita pon 26 gak haha*

semoga mummy yun, dimurahkan rezeki, dipanjangkan umo. dan bahagia bersama family tercinta!:)

~YUN~ September 26, 2011 at 9:37 AM  

amal:tq dear!kalau sama,muda lagi la cmtu,hehe!aminnnnnnnnn~

Mama Marcello September 26, 2011 at 10:38 AM  

epy besday mama Yun...
moga bertambah rezki n bhgia disamping org tersayang dunia akhirat..aminn...

~YUN~ September 26, 2011 at 1:06 PM  

mama marcello:tq dear for the wish and doa'..aminn!=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.