Mini Gathering and Open House Mummy Rose


semalam kami menerima jemputan ke rumah Mummy Rose and lil Fahim!

alhamdulillah,nasib kami tak sesat,lagipun rumah Mummy Rose tak jauh pn dari Kepong,so kami pn pecutlah ikut MRR2!

tak sangka dapat jumpa Effa and Mia sekali,comel je bila semua gather dengan baby..macam persatuan ibu2 and anak2 dah,huhu!even tak ramai,tapi for the 1st time,seronok dapat jumpa mummy2 semua..InsyaAllah,kalau panjng umur dan dimurahkan rezki,boleh gather ramai2 lagi k!

with mama mia! =)

mommies and babies!


baby fahim yg gebu! =)

tq Mummy Rose and family!all da best in UK,yun doakan Mummy Rose pulang bersama segulung ijazah PhD and with a new title,Dr. Rose@Hot Mummy!hehe~

9 comments:

RaiHamina September 19, 2011 at 9:38 AM  

best dpt jumpa ibu & anak comel2 ni. kena buat gathering ni

fiszah_pjo September 19, 2011 at 9:46 AM  

comel2..hehe..taksempat jumpa..huk huk..klu tak leh snap pics together2..hehe

asna cute September 19, 2011 at 10:54 AM  

huwaaa asna xdpt dtg.. msti meraih kan korg borak2 hehe

~YUN~ September 19, 2011 at 11:03 AM  

ann:2la,lepas ni kene buat gathering besar2an plak,sape nk organize??hehe!

fiszah:yela fiszah,kalau tak blh jmpe kan,tingin gak nk cubit pp adriana,hehe!

asna:2laaa...nk jmpe asna!next time la kite gather2 k! =)

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 September 19, 2011 at 12:55 PM  

wa...seronok nye gath baby.. smua baby come2..hihi

Puan Nurul September 19, 2011 at 2:21 PM  

Laaa... besnye together2! Tomey gmba baby& mommy sume! Eh Yun! I saw ur pic kt majalah pa & ma latest, pic pregnancy! =)

~YUN~ September 19, 2011 at 3:56 PM  

dot:bes tgk baby,tgk baby orng semua gebu2,geram tgk!hehe~

nurul:comel kan?hehe!2la,yun baru beli lepas kwn2 semua bgtau,malulaaaa... =P

@naAzli September 20, 2011 at 8:17 AM  

yun masuk pa & ma ke ? nak kene beli ni..hehehe;p

~YUN~ September 20, 2011 at 8:56 AM  

nazli:aah...heeeeeeeeeeee~ =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.