Mattel Warehouse Clearance 2011


sabtu lepas,adik yun menjadi mangsa utk diheret ke Mattel Warehouse Clearance.punyala semangat keluar rumah 945am,sampai sana lebih kurang 10am.naik je lift sampai 1st floor,terkejut tgk orang dah rakus pilih toys!penuh giler dieorng sumbat dalam boxes,terfikir..pukul berapa bukak sebenarnyaa??bila baca blog Cuna,sebenarnya jumaat dieorng dah start bukak,tapi kat iklan tulis start on saturday till sunday..Mmm,layankannn jelaaa.. =)


rata-rata fisher price memang awal2 dah licin bak pisang goreng panas!!mana tak nya almost 50% off!nasib Rayyan kecik lagi,kalau tak memang yun nk rembat gak,hehe!mostly toys sesuai utk 6month and above je..utk Rayyan mummy beli rattle sudey,nanti Rayyan dah besar baru mummy belikan k!



other item yg yun sempat grab,Fisher Price Open Top Take-Along Swing,rasa price die ok,RM 170..


letak je,terus lena dibuai mimpi..hehe!

next warehouse,yun nk target yg ni la..hari tu RM100 je,cepat licin!

20 comments:

farhanna September 26, 2011 at 1:41 PM  

alorr i x tau pun iklan ni.. kalau x cnfrm nk g jugak!!

phatgurl September 26, 2011 at 2:11 PM  

murahnya fisher price tu... teringin jugak nak pergi tapi fikir mesti ramai orang. huhuhu.

mRsFirdxora September 26, 2011 at 2:52 PM  

wah, bestnya rayyan dpt swing tu...damia nk tumpang tido bleh...hehehe...tp damia cam x sesuai dah klau naik swing tue..dah besar & berat...8kg at 5 months.. rugi plak tak pegi warehouse ni..tp jauh pulak smpai nk ke kl...cam x berbaloi pulak..

Diyana September 26, 2011 at 3:00 PM  

hi, just nk tnya agk2 bila lg ek warehouse sale ni? actually berkenan jugak ngan learn walker ni hehe... ops lpe lak, slm perkenalan dr saya..

~YUN~ September 26, 2011 at 3:27 PM  

farhanna:i pn tau bila tgk blog orng,huhu~xpe,mayb bulan 3 next year ada lagi,by dat time dah ade baby,lg bes shopping! =)

phatgurl:sis,memang ramai,tp swing and bouncer banyak,mainan je cpt sold out!hehe~

mrsfirdxora:boleh je damia!!hehe~swing ni blh up to 20kg baby.. =)

diyana:mayb mac next year,i pn xpasti,kene rajin cek kat website shopping n sales.learn walker tu memang dieorng jual murah,tp cepat sgt habissss..huhu!

Aira Yaziz September 26, 2011 at 3:50 PM  

ala i mmg mencari swinger tapi semua pun mahal..u get for the very bargain price.lucky u.kat mana warehouse sales nie?

~YUN~ September 26, 2011 at 4:06 PM  

aira:2la,kalau kat lua,mahal..last weekend kat menara lien hoe,persiaran tropicana,mayb mac will b another warehouse..u check je salu kat sini,http://www.shoppingnsales.com/

♥ Elin ♥ September 26, 2011 at 4:16 PM  

wahh mama yun nih asik shopping jer skg kan..

geram lah tuh tgk brg baby kan..
;)

ok, nnti check n3 elin ya dear!

cuna September 26, 2011 at 4:22 PM  

sy pn belikn rattle yg sama cm yun beli. xsempat nk update lg. even rattle je pn mmg berbaloi2 sbb fisher price punya mmg mahal2. best la swing tu. hari lama jgk terpacak depan tu dok fikir nk beli ke tak. last2 tak jadi beli, walker tu pn sama..huhu

~YUN~ September 26, 2011 at 5:06 PM  

elin:2laaa,gerammm!ni pn sebab ade kat KL,kalau dah balik taiping,fikir 2-3kali gak nk pegi,hehe!ok dear,u singgah..=)

cuna:betul tu cuna!murah sgt..5inggit-10inggit,mane nk dapat kan?hehe!mula2 yun xmo beli,mama yun kol hasut suh beli,tu yg amik,beli tgk rayyan suke,mcm worth it plak beli..walker tu bestla cuna,next time belilaa,murah kan?hehe!

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 September 26, 2011 at 6:08 PM  

waaa....sedey nye...x tahu pon ade warehouse mattel.. huhu...bertuah la rayyan...

jihan September 26, 2011 at 6:24 PM  

yun...next mattel warehouse bgtau yer...taktau pon terlepas lagik!!..hehehe..;)

~YUN~ September 26, 2011 at 7:57 PM  

dot:yun pn baru tau lepas cuna post kat blog,xpe next time dot rajin2la tgk kat cni,http://www.shoppingnsales.com/

jihan:alrite,mayb early next year kot,nti jihan cek kat cni k,yun pn xsure bila ade lagi,http://www.shoppingnsales.com/.

zilla September 26, 2011 at 10:42 PM  

seronoknyer dpt bli toys tuk baby kan..zila pun bila survey brg2 baby, mst x miss tgk toys..xsabar2 nak bli bile dah deliver nnt..hehe

..DeeYana.. September 27, 2011 at 9:34 AM  

yun, bg skit tips mcm mn nk tau warehouse sales or mom n baby expo ke..nak search kat mn ek? teringin laa nak g..bleh laa dpt brg byk skit tp murah2 sume..hehe

Arn sweetrider September 27, 2011 at 9:35 AM  

amboi~~ hero terus tangkap lentok kot. hi hi. bestnya sales~~ tp I lmbt lg... ;(

~YUN~ September 27, 2011 at 1:35 PM  

zilla:btul tu,dulu mase preggy xsaba nk belikan utk anak,bila dah ada baby mulala rambang mata,hehe!

k.dee:kak dee rajin tgk sini,http://www.shoppingnsales.com/..
bukan brg baby je,any warehouse sales die akan update,aneway..18-20 nov ade maternity and baby expo kt mid valley,pergi tau!hehe~

ellisya October 14, 2011 at 8:05 PM  

Sedeynye..xtaw pon ada sales ni..next time yun tlg update klu taw any sales ek.huhu

~YUN~ October 17, 2011 at 8:58 PM  

emy:okey emy!nanti pape yun update,xsaba gak tnggu next mattel warehouse!huhu

~YUN~ October 25, 2011 at 4:07 PM  

arn:2la arn..xsangka plak syok btul rayyan tdo dlm tu,pasnie xyh dodoi,letak je dalam tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.