Rayyan's New Ride!


Alhamdulillah..rezeki Rayyan nak dekat raya ni..

TQ tok baba and nek mama sebab hadiahkan stroller utk Rayyan,tak payahla papa beli,hehe~


tok baba excited nak ajak Rayyan beraya sebab tu dia beriya beli before raya,kalau ikut papa and mummy nk beli nanti je..Alhamdulillah,nasib tok baba mengambil langkah yg cepat dr papa dan merembat stroller Halford Zuss 4 & Babio Modular System,ni pun tok baba cakap tinggal last unit je kat FabolousMom.memang mummy and papa plan nk beli Halford Zuss 4,sebab ada carrier and stroller sekali..kalau kitaorng pergi bulan depan sure dah takde stock,menangisla nk cari stroller lain..rasanya ni kot antara travel system yg reasonable harganya,kalau nk beli quinny mummy and papa kene savingla dulu,hehe~

hi uncle and aunties!Rayyan nk pergi raya ni..Vroommm2!!


Halford Zuss 4 & Babio Modular System

20 comments:

wanie August 23, 2011 at 8:55 PM  

yun, selamat hari raya n maaf zahir dan batin ye... nak melawat yun masa dlm pantang xder kesempatan...sbb wanie terkejar-kejar nak siapkan kerja sebelum bercuti panjang...

♥ balkidz_hunny ♥ August 23, 2011 at 9:36 PM  

wahhh, untung rayyan dh ade stroller. batrisya blom beli lg, tunggu papa dia balik :(

rezeki anak kan yun? syukur!

farhanna August 23, 2011 at 9:47 PM  

boleh la bw rayyan jln kumpul duit raya kan.. kekekkekeke

~YUN~ August 23, 2011 at 10:12 PM  

wanie:selamat hari raya wanie!xpe dear,kite tnggu wanie deliver nti k,pas2 blh rayyan playdate dgn baby wanie.. =)

qish:alhamdulillah,rezki rayyan.xpe,papa die blk suh beli stroller k,mama die kan da dpt bonus,blh jalan2,shopping2!hehe~

farhanna:2la..blh pau uncle2 and auntie2 semua,hehe~

Waniey August 24, 2011 at 7:20 AM  

buleyla jugak mama berjalan raya tanpa dokong rayyan!hehehe

amElyn August 24, 2011 at 7:34 AM  

sonoknya rayyan dah dapat his first car!!! =P
i tak penah dengar this kind of stroller. huhu jakun. best tak? ok tak??

.:Mrs. Engineer:. August 24, 2011 at 8:19 AM  

best lh dpt hadiah...hu3...

slmt ari raye yun n rayyan :)

yUmIe August 24, 2011 at 8:24 AM  

smart r rayyan punye stroller..hihi.slmt hr rye yun n rayyan:)

fiszah_pjo August 24, 2011 at 9:16 AM  

yeay...mekasih tok baba belikan rayyan stroller..leh beraya ngn tok baba pasni :)

Atiqah Adnan August 24, 2011 at 10:04 AM  

comelnye rayyan dok dalam stroller dah bole jalan2 daaa... ^^

Puan Nurul August 24, 2011 at 10:58 AM  

Wah, rayyan ade travel system sudah, jauh la dia bjln eh :p heheh thn ni raya ber3 seronok kn? =) Anyway, selamat myambut lebaran yun & family.

Noli August 24, 2011 at 11:26 AM  

hehe..comeyyyynyeee rayyan dalam tuh..sweet..hehe...

Nora Anne Burn August 24, 2011 at 11:31 AM  

my hubby pun minat halford zuss 4 ni..xtau plk die ade kaler itam ek..slalu tgk kaler merah je...

~YUN~ August 24, 2011 at 11:42 AM  

wanie:btul2,rayyan pn makin bam2 da,lenguh tgn mummy!hehe~

amelyn:so far yun rase okey,nampak kukuh,pas2 stylo,hehe~

yanie:tq yanie!selamat hari raya.. =)

yumie:tq aunty!=)

fiszah:2la,tok baba die yg excited,mummy die leh tumpang 2 kaki,hehe~

qah:habis pantang rayyan nk jalan2 aunty..hehe~

nurul:alhamdulillah,thun ni raya be3,even mummy xabis pantang lg,hehe~tq nurul!selamat hari raya!! =)

~YUN~ August 24, 2011 at 11:47 AM  

noli:tq aunty!hehe~

nora:ader dear,yun plak minat kaler merah,tp merah salu out of stock,tinggal hitam je.. ;)

Arn sweetrider August 24, 2011 at 1:31 PM  

dtg raya umh aunty ye sayang.

iNchE iSTeRi August 25, 2011 at 11:48 AM  

rayyan nampak mcm dah besar =)..anyway,congratz on ur newborn dear

~YUN~ August 25, 2011 at 12:18 PM  

arn:kalau aunty buat open house,nti kami dtg,hehe~

incheisteri:2la,sebab die panjang kot!hehe!tq dear.. :)

Azi3 November 5, 2011 at 12:41 PM  

last time azie pun mnt ngn halford tis model... pastu xada stokk huragKKKK~ any way comey baby u dear =)

~YUN~ November 8, 2011 at 9:54 AM  

azie:model ni memang salu habis,sebab harga die reasonable kan with the travel system..tq dear! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.