Weekend Shopping!!


Happy weekend mommiess!!

1st of all,thnx so much to dearest mommies yg sudi share experience and bg advise psl last entry regarding the breastmilk..appreciate sgt!harap2 mommies yg lain pn dpt same2 share the knowledge kan?sharing is caring..tq again!! =)

this week,hubby yun tak blk KL,so nk menghilangkan kesunyian and duka lara,mak buyung pn keluar berjimba sebentar,hehe! memandangkan kat rumah,baba pn kaki shopping lagi2 kalau ade warehouse sales,yun akhirnya berjaya ajak baba and adik yun pergi crocs warehouse sales kat Ikano Power Centre,nasib xsmpai 10 minit dr rumah,so pagi2 ktorng dah terpacak kat situ..hehe!tgk review from FB,ramai yg ckp women size dah habis..so,yun tak la mengharap sgt,pergi pn nk cri kasut utk hubby yun..


mmg betul pun,sampai2 tinggl women size 8 and above..sah2 yun pkai confirm gedabak cm kasut ronald mcdonald nti,hehe!tp men size banyak lagi,mmg heaven la kaum2 bapa membelek..yg best for kids,design banyak comel2,geramm tgk...semua 70% discount.. =)

tu dia...hasil borongan,hehe!


utk mr. hubby yun rembat yg sebelah kiri tu,original price RM200++,yun dpt RM80 je..hubby yun pesan kalau bwh RM100,amik je,kalau atas RM100 die takmo,hehe!yg golf shoes tu ayah yun punya dpt RM150 from RM300++..berbaloi kan?hehe!

tgh hari plak mak buyung pergi Fashion Bazar kat Millenium Square,PJ.ni 1st time yun teman adik yun, sbb nk bg support kat kwn die yg bukak booth kat situ..menarik gak booth kat sini,macam2 ader..baju,makanan,bag,shawls.. kat sane terjumpa plak Hanis Zalikha,mmg cntik orngnya..flawless giler kulit die!! =)

aliah & her friend..cupcakes die shedapp sgtt!!

lepas tu terjumpa booth baby wear,jiwa raga tergoda tgk rompers tu murh sgt,1 pack just RM25 and baju tu only at RM15..apalagi,rembat jela,konon takmo beli dah..hehe!

mommy xbeli pape pn,jalan2 dari pagi belikan brg utk papa and baby je..mommy xpe,tgk baju baby pn dah happy,hehe!another 1 week nk jmpe mr. hubby..rinduu sgttt!! =(

12 comments:

harzharun June 25, 2011 at 9:31 PM  

hi babe...hehe..jarang kan i ngomen sini..biasa singgah baca je...

pasal pengeluaran susu tu...i pun mcm u jgk..risau xde susu...sbb i baca etty dah kuar susu...tp rupanya depands pd org jugak...eh, u ada try pam2 x?...u dah boleh kot nak ngempam..dah xlama nak bsalin...i mcm nak try je pam bila nak dekat bsalin nnti....supaya kuar2 jengok dunia je nanti baby terus boleh minum...boleh x g2?..hihi..

mn boleh tahan hati xnak soping baju baby...sgt tempting ok!..haha

Rohaizad Yusoff June 25, 2011 at 10:07 PM  

Thanks mami beli crocs!besh!Windu mami n bb...muah!!XOXO

Anah June 26, 2011 at 9:05 AM  

wah mami..sakan ye kamu..nnti baby dah depan mata lagi la sakan ye..Yun anah mimpi Yun dah beranak..baby nama Rayyan..hehehehe

Arn sweetrider June 26, 2011 at 9:28 AM  

yun!!! makin xbleh duk diam an ni. meronta2 jer nk p KL. mcm xsabar hujung minggu ni je pun. ha ha. warehouse sale tu smpai bila?size 8 an boleh pakai. weee~~

~YUN~ June 26, 2011 at 10:03 AM  

harz:2la,bile dgr etty dah kuar susu,rase besnyee!!sti meriah susu die esk2..2la,yun dah order pam,xsmpai lg,ingt nk try tgk,ader x susunya,huhuhu!shopping brg baby mmg bes kan..mmg xleh di bendung nafsu tu,hehe!

syg:welkam dear,duit abg jugak,yun belikan je..hehe!cptla dtg..windu sgtt!!hukhuk!

~YUN~ June 26, 2011 at 10:06 AM  

anah:mmg niat xmo shopping dah,skali tgk murah,harusla beli..hehe!waaa!!anah mimpi sgt details,siap nama lagi..yun pn rase mcm nti beranak awal,sbb mak yun ckp perut yun dah turun..nevesnya anah..

arn:sales tu smpai hari ni je an,tp...xpe,skang kat KL mmg giler2 sale sbb mega sales kan..selamat bershopping ye!! =)

ellisya June 26, 2011 at 10:49 AM  

Yun..bazar kt pj tu buka stiap sabtu je ke?nk g tgk rompers tu la.murah la..

~YUN~ June 26, 2011 at 10:56 AM  

emy:die xtentu dear..last bazar on april,dis time this weekend..xsilap yun sabtu and ahad ni je..cube cekidaut..ms yun g sana mmg byk rompers girl..boy tinggl satu je..girl pnye comel2 sgt..hehe~

phatgurl June 27, 2011 at 12:10 AM  

alaa murahnye rompers tuuuu...nak jugak~!

~YUN~ June 27, 2011 at 10:55 AM  

sis,mmg murah..salu yun tgk price die around 35-40..sebab tu rembat je,hehe!

Anonymous July 4, 2011 at 8:45 PM  

YUN KUYUL!! i saw my pic.. sedap SANGAT LA KAN cupcakess tu lalalalla :P

~YUN~ July 5, 2011 at 11:36 AM  

hahaha!shedap sgt adikku,smpai ader orng tu kedekut giler xmo bg orng lain mkn.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.