Tungku Moden@Tungku Elektrik


salam mommie2!lamelah plak tak update,duk KL bukan xsempat nk update,tp syok sgt layan game..mama & adik2 yun semua pakat duk challenge game kat FB,sampai mak buyung ni berjangkit skali..hehe!tp sempat lg berblogwalking blog mommy2 semua.. =)

lately ni kaki yun dah start bengkak and sengal2..but after bertungku 10 minutes,alhamdulillah kurang sikit bengkak and sengal tuuuu...Tungku ni blh jugak gune masa berpantang nti,sng xpayah nk bakar batu,just gune letrik je.. =)



so,sape2 nk berminat blh click kat cni k..

owner tungku moden sgt berbesar hati utk berikan discount to dearest followers yun..

"Promosi potongan RM5 untuk setiap biji tungku magnet.Harga selepas potongan adalah RM55.Penghantaran adalah percuma.Untuk penghantaran pos laju, sila
tambah RM5 "..

so,kalau mommies2 semua nk order,blh terus cekidaut website yg yun bagi kat atas tu k!

take care all!!muahh!!

8 comments:

Puan Nurul June 7, 2011 at 7:55 PM  

Patutla senyap sunyi je, main game rupanya. hehhe kite pon bli tungku letrik tu kt tungku moden. Tp xtry guna lg :p

~YUN~ June 7, 2011 at 8:10 PM  

2la..nk on laptop sendiri malas,duk bedal pc kat rumah ni..hehe!tryla gune..yun tiap mlm pakai..sdp panas2,hehe!

^effa^ June 7, 2011 at 8:36 PM  

yun effa dah order lama, dh bayar .. tak sampai2 pun..

~YUN~ June 7, 2011 at 8:48 PM  

effa:oo yeke..tp die pos gune pos parcel,mmg lmbt sikit..kalau poslaju cpt yun rase.. =)

Tungku Moden June 7, 2011 at 10:00 PM  

Salam semua..promosi potongan RM5 untuk setiap biji tungku magnet.Harga selepas potongan adalah RM55.Penghantaran adalah percuma.Untuk penghantaran pos laju, sila tambah RM5.Thanks!

#Tungku Biasa tiada di dalam stok buat masa ini.

Tungku Moden June 9, 2011 at 7:06 PM  

Hi mama ^effa^, tungku dah dipos menggunakan pos laju seperti yang saya janji di phone. Tracking number EN 447364830 MY

zuzu June 14, 2011 at 8:41 PM  

yun, kaki zuzu pun skrg bengkak juga..pakai tunku blh surut ke bengkak ni?

~YUN~ June 14, 2011 at 10:27 PM  

yun salu tungku kalau kaki bengkak,ni pn tgh tungku,hehe!insyaAllah die surut skit..sbb blood circulation kite xbgus,sbb tu die bengkak..so far,alhamdulillah..kalau yun lenguh2 and bengkak,yun tungku je..nk urut takut.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.