Mid Year Sale!!


mid year sale starts from this week until august!so m2b and mommy yg belum shopping brg baby blh terjah and cekidaut sale kat Mothercare and BB Store. buat mase ni mama and hubby yun xbg shopping dah,yg lain kene KIV after deliver,padahal nafsu nk shopping tu sah2 xblh dibendung...nasibla mid year sale until august..hehe! tgk kat mothercare stroller idaman tgh ader sale...uwuaa!!harap2 nti aderlah lagi..

Happy shopping ya mommies!! =)






27 comments:

ettyzukhair June 17, 2011 at 10:32 AM  

dh start sale yeh??waaaa...nak gi..esok nak shopping smpi mlm..hegeh2 sgt tggu smpi xlarat...so sekaligus je sok pastu rest hehe..jom yun!

~YUN~ June 17, 2011 at 10:36 AM  

dah!!hehe~

2la,hari ni hubby yun blk KL,esk nk ajak die dating,nk exercise and brisk walk kat mall,aci x?haha!kaki makin bengkak kat rumah..ni sbb xbyk jalan..uwuaa!

Amalina June 17, 2011 at 11:19 AM  

yun mmg tangkas update anything pasal sale =)
tuh la..nak shopping jugak..tp seriously dah tak larat nak bawak badan ni..huhuhu..jalan dua jam dah semput..aiyoo

Cik Puan Fara June 17, 2011 at 11:27 AM  

TQ kasi idea nk compare kt mana lg.. hahaha..tgh nak beronline shopping je skrg ni, mcm tak dibenarkan keluar shopping dah skrg ni.. hukhuk

Waniey June 17, 2011 at 11:38 AM  

syok tgk stroller.laki bini nk beli stroller mcm nk beli keta!hahaa.tp org ckp stroller xyah beli awal2 kann..hehehe..masuk 6bulan kot br nak soping..skrg ni jeling2 dulu ;p

~YUN~ June 17, 2011 at 12:05 PM  

amalina:update je salu,shopping nya jarang,hehe!2la..yun ni pn konon larat,jalan skit trus cri bench nk duduk..lenguh..huhuhu!

fara:2la,bab stroller mmg yun suke compare2,bru puas hati..awk tu duk diam2,kalau nk jalan dekat2 prince court blh,sng nti g terus..hehe~

waniey:mmg syiok wanie,leka sgt..xpyh rasenye,yun mmg beli after deliver kot,insyaAllah..nk save utk beranak dulu,hehe!

mama_afiq June 17, 2011 at 12:38 PM  

waa bagusnye yun rajin update info psl sale ne.. asihh mama mmg gile sopin.. nasib la dok manjung ne xde ape... klo kl gamaknye mau kene ikat kaki dgn papa kot..haha... nsb baik brg2 baby dah almost complete termasuk yg major2 klo x harus la meroyan mama bile tgk sale 2 :p

♥ balkidz_hunny ♥ June 17, 2011 at 1:10 PM  

nasib dah habis sume benda nak sopping. kalau takkkkkkk!

HAHAHA

Arn sweetrider June 17, 2011 at 1:24 PM  

waaa bestnya...tp xtau nk beli ape..kena study byk2 lg. he he. yun, kalo xsilap an, cek ikut kalendar cina aritu bb girl. pegi scan, doc ckp xnmpk la pulak, terlindung tali pusat. tp kemungkinan girl. ha ha. da tak boleh geng.

wanie June 17, 2011 at 1:31 PM  

bagus nyer Yun, updated pasal baby sale.... bleg la compare harga.. geram pulak bila tgk little bean combo warmer + sterilizer 2...

~YUN~ June 17, 2011 at 1:34 PM  

mama:yun mmg suke je update,perginya kene tahan2 kan..dah kene warning ngn hubby,huhuhu!2la..yun pn tnggu after deliver bru beli..kalau xsame je kite ni mama,tgk brg baby,blh belek berjam2,hehe!

qish:hahaha!harus pejamkan mata,kite sambung lepas pantang k! =P

arn:arn,jgn lupe buat list,sng kalau nk beli and tak overspent nti..oo yekee!!ala,comelnye kalau gugurl,leh pkai semua pink!! =)

~YUN~ June 17, 2011 at 1:35 PM  

wanie:xder keje sbnrnya ni,tu rajin online tgk ader sale mane2,hehe!yun pn berkenan yg little bean..affordable kan? =)

JIVEBUMZ June 17, 2011 at 4:05 PM  

weee bestnyaaaa! akak nak soping lah camni... sabar yer dik...ikut cakap family tau!

.:Mrs. Engineer:. June 17, 2011 at 4:05 PM  

td sy dh g Mothercare OU...byk gk shopping...he3

Arn sweetrider June 17, 2011 at 7:59 PM  

alahaiiii..mummy bb ni anti-pink. kita dah buat tema kalau boy, kaler ijau. kalau girl pepel. he he. tapi gasak aje kaler ape pun..

~YUN~ June 17, 2011 at 11:38 PM  

jivebumz:g la kak,ader sale ni..yun kene ikat kaki dah ni,xleh over!hehe~

yanie:oo yeke!!best x?last 2 days yun g the curve,mase tu xder sale lg..

arn:ala,pink la cntik mummy,hehe!xpe,kalau gurl xkisah pkai kaler ape pn,biru pn blh,comel je.. =)

mama_afiq June 20, 2011 at 11:23 AM  

yela yun.. perempuan ngn sopin mana leh pisahkn...hehe tapi ni bkn sopin utk diri sendiri.. tp utk anak2... so kire aci la kan... berkorban utk anak2.. hehe *ayat!! mama xdpt ape pun xpe la.. mama sanggup beralah..haha

~YUN~ June 20, 2011 at 12:20 PM  

btul tu mama,women are born to shop,hehe!

btul tu mama,sejak preggy ni,yun xder nafsu nk beli brg sendiri,kalau kelua,sti nk belek brg baby,dpt beli skit pn jadila..lain kot kan dulu zaman anak dara dgn nk jd mak ni.. =)

Anonymous June 20, 2011 at 2:09 PM  

mari shopping barang baby bersama-sama =)

~YUN~ June 20, 2011 at 4:16 PM  

ooo,kamu ye aleeya,hehe!mari2 teman kak yun.. =)

!k@ June 21, 2011 at 5:07 PM  

salam kenal...
sy baru je jumpe blog nie dlm 2 minggu...pastu terus tertarik...
sy slalu mengintai ke blog ni..
bace dr mase yun kawin sampai sekarang...hehehe...
suke bace blog yun..maybe we're both fm usm... bias lak..haha..
penang was the place that i miss so much..banyak kenangan kat sana...
pastu..sy dpt bnyk info menarik dr blog nie...
last but not least..tq sbb sudi follow blog saye..
sori sbb penuhkan comment box nie... lots of luv..ika..

Rosie Rose June 21, 2011 at 8:25 PM  

fuhhh fuhhh lama tak hapdet diri ngan sales... maklumler, berpantang. skrg dah leh aktif balek... ehehehehe! nak usha2 sales yg ada... :)

~YUN~ June 22, 2011 at 9:21 AM  

ika:tq so much ika!!terharu plak yun baca,blog yun ni xseberapa je..tq tau sudi singgah..hehe!ooo,from usm gak ke?sejak pindh taiping,yun dah lame xjalan2 penang,rindu gak time belaja2 dulu..take care k dear..salam kenal.. =)

rose:rose,harus terjah mega sales,memandangkan nk abis pantang dah kan..leh bwk fahim jalan2..hehe!

!k@ June 23, 2011 at 11:56 AM  

aah..dr usm..school kajihayat...
sori lari topik..
xleh nk sopink lg..kepantangan besar kalo awal2 pregnant nk gi shopping..kate org tue2 la..

~YUN~ June 23, 2011 at 12:28 PM  

ooo,yun kat campus nibong tebal,school kej bahan and sumber mineral..xpe2,pasni lg byk sales..yun pn start 7 bulan bru beli,mak yun bising sgt kalau beli awal2,mmg pantang katenye,kite muda ni dgr jela.. =)

.:Mrs. Engineer:. June 27, 2011 at 4:15 PM  

yanie dh shopping kt mothercare...siap dh bli baju raya aleesya lg tu...he3...

btw, weekend ni ade warehouse sale mydear kt puchong :)

~YUN~ June 27, 2011 at 6:08 PM  

waa!!besnye!yun pergi hari tu,rompers yg comel2 tu ade sale..geram tgk..

oo,yeke!mcm menarik je!!tq yanie! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.