Contest: The Best Bride and Groom Pose Ever



1st of all sorry sgt2 milea,baru hari ni yun berkesempatan nk join contest ni..punyala lama dah milea tag,hari ni nk godek balik pic kawin..hehe!belek2 punya belek,dalam byk2 pic kawin yun paling sukeee pic ni.. =)


kenapa yun pilih pic ni??sebabnya...

masa ni photographer suruh ktorng golek2 atas padang rumput kat Taman Tasik Taiping,konon nk feel ala2 hindustan la kan..hehe!masa tu tak pikir dah baju kotor,tudung pun smpai herot2..punyala nk amik the best shot,sampai badan pun naik miang sebab duk bergolek atas rumput...anyway yg penting mase tu ktorng enjoy sgtt and photographer pn sgt sporting!! =)



so,now yun randomly nk tag 5 orng,tapi kalau sape2 nk join sgt2 dialu2kan.. =)



Syarat2 nya simple je :

1. Terbuka kepada semua..wajib menjadi follower blog emah somel
2. Menulis satu entry mengenai contest ini dah TAG 5 orang rakan anda.
3. Upload 1 gambar terbaik dalam entry anda tadi yang bertajuk "The Best Bride & Groom Pose Ever". Tak kisah la gambar pasangan mana pun asalkan korang x copy restricted pic sesape ok.
4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini.
senang kan???


HADIAH-HADIAHNYA..

1st - Wang Tunai RM100
2nd - Buku 'Indahnya Hidup Bersyariat'
3rd - Buku 'Aku Terima Nikahnya'

Tarikh tutup penyertaan : 30 June 2011

JOM JOINN!! =)

17 comments:

Amalina June 22, 2011 at 10:44 AM  

comeyy n cerianyee pic ni =)

~YUN~ June 22, 2011 at 11:45 AM  

tq amalina!hehe~

fiza June 22, 2011 at 11:51 AM  

Nice pic Yun... moga menang la yer..:)

~YUN~ June 22, 2011 at 11:55 AM  

tq fiza,ala suke2 je join,xder keje nk buat duk rumah,hehe~

eMaH SoMeL June 22, 2011 at 12:24 PM  

Nice pic yun!..ol d best!..best dh nk dpt baby =)

~YUN~ June 22, 2011 at 12:34 PM  

tq emah.. =)

Ajan June 22, 2011 at 1:46 PM  

gud luck yun! :))

ettyzukhair June 22, 2011 at 1:52 PM  

hik...kena tag plak ngan mommy yun..kihkih..nnt kalu rajin etty join..;p

~YUN~ June 22, 2011 at 5:39 PM  

ajan:tq..hehe!

etty:yun random je tag,kalau etty free join k.. =)

Arn sweetrider June 23, 2011 at 9:48 AM  

romantik nye pic ni yun!!

~YUN~ June 23, 2011 at 10:15 AM  

tq arn! =)

mama_afiq June 23, 2011 at 8:29 PM  

acehhh kene si comel ne tag mama lak yer : )
tq... dah siap n3 nye..
omel la yun n hubby boleh golek2 atas rumput.. cantik pic tu..

~YUN~ June 24, 2011 at 9:22 AM  

yun dah tgk pic mama!lg comels and meletups u!hehe!

bila masuk contest ni tetibe rase mood ala2 pengantin baru..haha!konon je yun ni.. =P

mama_afiq June 24, 2011 at 1:40 PM  

ha'ah btl yun... trus rase mood pengatin haha... trus rase cam nk ckp ngn papa cam ne.. eh abg jom kite kawen lagi nak??hhahahaha dangggg

~YUN~ June 24, 2011 at 1:46 PM  

hahaha!kelakar la mama ni..ntila mama,baby kua leh g hunnymoon lagi!!mmg feel pengantin u! =)

eamy milea June 24, 2011 at 8:24 PM  

sweet sgt yun... =)

~YUN~ June 24, 2011 at 8:32 PM  

tq milea!!yun join gak!hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.