Mother's Day Celebration!!


rase dah terlambat plak nk cite psl mother's day kan...lepas blk KL terus melepak je kat rumah hari ni,padahal bukan yun yg drive pn dr KL-Taiping,huhu..ni gara2 duduk terlalu lama dlm kerete,smpai rumah je kaki yun bengkak sgt,terkezut tgk!!before tdo,tungku jap..baru lege... =)

so,kepada mommy2 and mommy-to be semua yg gojes2...
Happy Mother's Day!!

balik KL last weekend yun and family sambut mother's day and burfday mama,aunty yun and anak die skali kat kg baru,rumah nenek yun..meriah sgt,sbb sepupu sepapat pn dah ramai tak payah jemput orng lain,hehe!malam tu pakcik yun buat BBQ,yun awal2 da amik port depan meja makan..mcm2 ader,kambing bakar,ayam bakar,macaroni bakar,salad,mushroom soup,dessert...tak sempat nk amik pic makanan,sebab masing2 da kelaparan gara2 seharian berjalan kat midvalley..mlm tu mummy yun kepanasan sbb makan kambing byk sgt!!rasakan!!hehe!

malas nk cite panjang,yun nk tepek gambar jela.. =)

Happy Mother's Day Ma!!the one i love most,the most caring,loving,and sporting mama.. =)

ni acara memotong kek kat rumah nenek yun..semua2 tu makcik2,mama,and nenek sedara yun.. =) (yg pegang belon tu mummy yg terlebih over!hehe!)

dear cousins..yun plng tua,sbb cucu 1st,hehe!

ni cousin yun yg latest,comels sgt!!pakcik yun semua kawin lambat,so nti anak yun and makcik die lebihh kurng je umur..hehe!

suke view rumah nenek yun..berlatarbelakangkan KLCC and Menara KL..tp xder feel kampung pn,jeles tgk orng blk kampung jauh2,bes je..huhu!

tgk tuu..smpai mama pn excited nk lompat,yun mampu tgk je..hehe!

oppss,panjang plak citenye..sowi ye korng,hehe.again,Happy Mother's Day to all!!muahh!! =)


12 comments:

ettyzukhair May 10, 2011 at 9:08 AM  

best pe kampung dekat hehe...i kampung perlis, kelantan, melaka & banting...hehe...pnat dok dlm keta..happy mother's day yun..!

~Yun~ May 10, 2011 at 10:03 AM  

waa..byknye kampung etty!!hehe!parents yun mmg asal kg baru,dekat je la kampungnya.. =)

happy mother's day too dear!muah!

Pya May 10, 2011 at 1:56 PM  

happy mother's day yun! bestnya sambut mother's day ngan mak!

Yun, cita la pg scan 3d/4d tu... baby nyorok muka ea?

~Yun~ May 10, 2011 at 2:24 PM  

tq pya..ni pn kebetulan yun blk KL pya,last year xsambut pn same2,duduk jauh kan..hukhuk~

ok,nti yun update psl scan tu,die shy2 cat la pya,hehe!

jihan May 10, 2011 at 3:13 PM  

wahh~~ meriahnyer sambut mother day...happy mother's day..;)

~Yun~ May 10, 2011 at 5:04 PM  

jihan:setahun skali jihan..hehe!

happy mother's day dear!! =)

^effa^ May 10, 2011 at 7:00 PM  

happy mothers day.. best nya ada mak ;(..

yun, scan 4d how much eh ?

~Yun~ May 10, 2011 at 8:11 PM  

effa:sowi effa..mak effa dah xder ke?xmo sdih2 k..nti baby pn sdih tgk mummy die sdih..

hari tu doc xcharge sbb baby yun sorok muke,so die ckp buat 2d je..kalau stgh tempt tu 90inggit je,depends on hospital.. =)

^effa^ May 10, 2011 at 11:36 PM  

aah, mak effa meninggal 13.5 tahun lepas. dekat je ngn mother.s day. takpe yun. effa redha arwah mak pergi, walaupun kadang2 tak dapat nak terima hakikat.

ow wat kat spital ke?or swasta? baby effa breech la.. what to do.. haha ;)

~Yun~ May 11, 2011 at 8:23 AM  

yeke effa..sdihnya..xpe effa,doa anak yg solehah salu mengiringi mak effa,sedekahkan fatihah byk2 k,lepas ni effa plak nk jd mak..xmo sdih2 k,berat mata yg memandang,berat lg bahu yg memikul,yun pn xdpt bygkan kalau esok2 mak yun da xder.. =(

yun buat kt hospital swasta yg salu yun cek..yun xtau exact price die berapa,dlm bil pn die charge skali semua,xder plak tulis satu2,huhuhu!xpe,baby blh gerak lagi,hari2 effa borak dgn baby tau,suh die gerak.. =)

^effa^ May 11, 2011 at 7:51 PM  

thanks yun.. owh yun slalu check up swasta eh. so deliver pun situ ke?

effa teringin nk wat 4d.. tapi tu la takut baby sorok muke. ngee

~Yun~ May 11, 2011 at 10:58 PM  

yun bru start check mas 6 bulan ari 2,awal2 g KK je effa,sbb yun nk deliver kat situ,so at least kene ader record ngn gynae kat c2.. =)

effa buatla,bes tau bile nmpk muka die,ari 2 yun nmpk skit je,nk try lagi next month..insyaAllah.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.