Mengidam ke pantai...



during CNY Hols,ktorng xblk KL or Taiping pn..just chill2 kat rumah..but at the end hubby mcm boring sbb xder aktiviti,duk terperuk je kat rumah..Soo..memandangkan si isteri ni keje nye asik nk g pantai je,hubby came out with the idea,jalan2 ke Feringgi Beach..normally it took us less than 1 hour,tp di sbbkan public hols,byk giler kerete yg menghala ke feringgi..even car is moving like bumper to bumper,kami pn redah je..yg penting kaki ni dpt celup kat air pn jadi la...haha!





tgk tu...dtg2 cri batu nk lepak,hehe~

uuuuuu~jakun u!!!

photogedix skit,wpun pp tu da nk terkeluar dr screen camera,haha!

anyway,before ke pantai,si isteri tetibe teringin giler double chocolate ice blended..amik ko minum smpai nk munth..kalau da teringin tu,semuanya nak kan..hehe~


tgk tu..da dpt takde nye nk kongsi ngn orng...


6 comments:

Atiqah Adnan February 10, 2011 at 10:40 AM  

seronoknye jalan-jalan ke pantai..
tetibe teringin plk nak minum ice blended cokolat.. HAHA

~Yun~ February 10, 2011 at 3:14 PM  

qah,ajakla hubby g hunnymoon kat pantai..hehe~yun plak dr dulu teringin sgt nk g melaka,tp jauhla plak nk g dr penang ni...kene cuti panjang la cm2..huhu~

anah February 10, 2011 at 6:50 PM  

yunnnnn..dh nmpak perut comelll..makin xsabar nk jumpa..

~Yun~ February 10, 2011 at 10:36 PM  

anah:nmpk ke?hehe~yun yg risau,hari2 duk belek perut nk tgk besar ke x..cpt2 blk SP tau..nk jmpe anah n adam..windu sgt!!

ciNDerella stRikEr February 11, 2011 at 4:47 PM  

amboi...minat kt pantai plak baby tu ye. hehe....xsaba nk tgk yun junior. Xnaik sgt pon badan..tp yg ketara nya muke makin berseri2. hehehe

~Yun~ February 13, 2011 at 7:42 AM  

nad:2la..yun xtau kali ni asik keje nye nk tgk pantai je,hehe~semua pic duduk nad,tu yg xobvious kegemukan ni..pas2 klu zoom in muke ni skit,byk bintang2 di dahi..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.