Buku Surah & Doa Ibu Hamil



mase awal preggy hari tu,yun survey buku2 surah dan amalan ibu mengandung..puas mencari,tp takde pn yg menepati pilihan hati..hehe~ader pun,buku surah tp kat page belakang ader plak nama2 utk baby..ok,menarik gak..tp buku plak agak tebal,so susah nk bwk g mane2,letak dlm handbag pn berat..Soo..setelah puas pusing kat bookstore,akhirnya yun terjumpe satu buku ni..cover depan die tulis YASIN IBU HAMIL...Mmm,terpikir gak,Eh..yasin utk ibu hamil ni lain ke ghupenye dengan yasin biasa tu..bila buka..Ooo,maksud author ni,surah2 amalan termasuklah surah yusof,maryam,luqman,taubat,dan yasin,kandungan die sgt menepati pilihan hati..semua surah2 amalan ibu mengandung dan doa2 harian semua ada..yg penting skali...buku ni nipis je and sgt ringan..so kepada ibu2 yg nk letak dlm handbag blh je bwk g ofis,g travel pn blh..sgt convenience..practical..bila2 masa,and kat mana2 je blh baca..



bukan sekadar amalan ketika mengandung,ader juga doa2 menjelang bersalin dan selepas bersalin..very worth it to buy..

So,kepada bakal2 ibu dan ibu2 mengandung..yun suggestkan buku ni..yg terbaik penah yun jmpe..ceh promote plak aku ni,hehe~


12 comments:

ajan February 28, 2011 at 2:26 PM  

THX FOR D INFO YUN.

~Yun~ February 28, 2011 at 2:36 PM  

welcome ajan..crila..kat popular byk.. =)

ciNDerella stRikEr March 1, 2011 at 4:26 PM  

akan d cr dgn segera... tq yun

~Yun~ March 1, 2011 at 5:39 PM  

ok nad...welcome dear.. =)

Puan Aisya May 19, 2011 at 3:22 PM  

akk, tQ for d info....trus g bli hari tue jugak after bc di entry akk...

~Yun~ May 19, 2011 at 4:57 PM  

welcome dear..take care k! =)

..DeeYana.. May 26, 2011 at 12:40 PM  

bagusnya YASIN Ibu Hamil ni..mst beli gak ni kalu k.d preggy nnt..insyaAllah =)

Anonymous November 16, 2011 at 12:43 PM  

salam kak,puas sy carik yassin ni. kat mane yer nk beli yassin ni? plss

~YUN~ November 16, 2011 at 12:50 PM  

dear,kat popular banyakkkk!!g cepat k..=)

Slamet October 27, 2012 at 9:28 AM  

Saya dari Indonesia, terima kasih informasi tentang buku ibu hamilnya, pasti sangat menarik isinya. Sayang sekali buku itu tidak beredar di begara kami.

mastura musa April 7, 2014 at 8:30 AM  

Thanks yun... Mmg tgh cri buku amln doa ibu mngndung...

mastura musa April 7, 2014 at 8:32 AM  

Tqvm yun...Akan dibeli nt....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.