Weekend Dating



last entry yun ader mention teringin giler nk tgk laut,jalan2 kat pantai...Mmm,paling dekat pn penang je la..so,si isteri ni pn gedik2 mengajak si suami lepak2 kat tepi pantai..xla cantik mane pn,tp besss sbb blh lepak2 makan kopok lekor,tgk orng main layang2,tgk view pulau jerjak and jambatan pulau pinang,dulu mase bercinta tak teringin pn nk lepak kat sini..menarik gak..sj nk hirup udara segar..Konon kan,padahal kerete duk lalu lalang kat situ..hehe!

pic dari sisi yg sgttt sesuai utk mereka2 yg sedang membesar dengan jayanya..hehe~

kat seberang laut tu pulau jerjak,tapi tak penah pn jejak kan kaki kt situ.. =)

ini bukan ilusi optik,ini pic si isteri yg sekarang sdng membesar bagai sang juara,pipi tu mmg da same besar ngn kuih pau..dan sila abaikan jerawat yg penuh di dahi..uuu~

before balik,layan sushi king dulu,nyum2!!

p/s:rase nk pergi lepak lagi kat tepi pantai this week..



5 comments:

..DeeYana.. January 29, 2011 at 12:17 PM  

yunnn!! bam2nye pipi..hehe..xpe2, still cute ;)

anah January 29, 2011 at 4:28 PM  

yun...cam xcaya je tgk pics ni..betulla yun dah memboolat..take care yer..windu nk jumpa..

~Yun~ January 29, 2011 at 4:48 PM  

kak dee:kan da ckp cm pau..yun pn smpai takut nk tgk kat cermin,huhuhu~

anah:tula...kan yun da ckp,buktinya mmg tersembol kat pp tu,blh montot lg..hehe!ok mommy..tq!!

Meey@ January 29, 2011 at 7:03 PM  

yunnnnn..momok!haha=p
mummy to be happy2 makan byk2 salu okei!

~Yun~ January 29, 2011 at 10:58 PM  

meeya:yela..da momok ni,nk tgk bulan depan leh challenge berat mu x,hehe~uuu,scary u nk timbang nti..tp sbrnye excited tgk berat naik..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.