New Year Hols



holaaaa!lame rase tak update..ni 1st entry yun since new year..xder yg menarik berlaku ms new year eve,just baba ajak ber'holiday' and berjimba kat bukit tinggi..just 1 night stay at Berjaya Hotel..lame tak berholiday bersame since yun kawin 9 bulan yg lalu..balik2 bukit tinggi kan...since dekat giler ngn rumah kami which is less than 1 hour travel.. =P

budget aderla fireworks kat bukit tinggi...punah harapan,malam tu hanya bertemankan lampu2 kat situ je..syahdu gak la..miss nk celebrate new year kat Desa Park City mcm last year..giler bes kott!!

malas nak cite,mari layankan photogedixx kami yoo!!hehe~

aktiviti on 2nd day..bowling time,diri ni mampu tgk je orng lain main..apakan daya..hukhuk~

the rivals~

xdpt pegang bola,dpt pegang pin pn jadi la kan..hehe~

my love and soul~

hubby and rabbit~

dinah wif cheeky faces~



2 comments:

Daleela January 13, 2011 at 10:25 PM  

dear... best ke g bukit tinggi. I dah banyak kali tau.. banyak kali xdapat pergi.. En hubby tak mau pergi....

~Yun~ January 14, 2011 at 10:53 AM  

best la daleela..klu rase nk hilangkan stress,bukit tinggi is the best place,klu nk lagi besr kan,u stay one night kat sane,romantic tau..hehe~cpt,g pujuk hubby..da smpai sane sti die enjoy..trust me..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.