Mind Therapy



resting for 2 weeks in KL mmg sgt menenangkan..rase diri ni rehat seketika dr memikirkan bebanan thesis dan tekanan dr supervisor yg mental...statement kejam btul!hehe~

seriously,i am totally sick and tired with my 'dear' supervisor..pada yun die adalah seorng yg sgt tidak bertimbang rase,tidak berperikemanusiaan, dan tidak mempunyai perasaan...at the 1st place,rase suke sgt belajar,amik research mode utk master,but at the end it doesn't turn out well..kdng2 tu rase give up pn ader..all this while my dear hubby and family keep supporting and encourage me to finish it..bak kate orng,kite kene abiskan apa yg dah kite mulakan..tul tak?

anyway,2 weeks in KL berlalu dengan begitu pantas sekali..for the sake of my health,hubby suruh rest kat KL...rindu plak kat mr. hubby..

while Facebooking,i start google dis cute faces...orang kate kalau kite stress,tgk gambar baby ni mcm mind therapy,and some might say..shopping is the best solution kalau kite stress..Mmmm,tu betul jugak,tp kalau tgk gambar baby,free je...tak perlu naik kerete ke shopping mall kan??hehe~




credit: pakcik google



4 comments:

Mrs. Eeza Herman January 14, 2011 at 11:36 AM  

comel kan muka baby mat saleh...
sejuk mata memandang bila tgk muka baby...
jgn tensen2 ye, xelok utk hormon..

~Yun~ January 14, 2011 at 12:46 PM  

comel kan...baby melayu pn comel,tp bile google xkeluar plak baby melayu,hehe~tq eeza.. =)

fikaryna January 19, 2011 at 8:05 AM  

alolo..mmg comel..ryna pun berangan dapat anak tomei cam tuh..hehe..

yun nak pindah tpg?bestnya..nanti leh la jumpa live..hehe..

doc tu nama khairul..g la sana..highly recommended..take care jugak!

~Yun~ January 19, 2011 at 11:46 AM  

hehe~xpe ryna,hari2 tgk nti dpt baby comel cm2.. =)

aah,husband yun dpt keje kat kamunting,skarang duk ulang alik dr nibong tebal,tu ingt nk pindah sana sng skit die nk g keje..2la,nti blh jmpe ryna n baby..=)

ok,tq k,ingt nk buat checkup kat sane je la nti..tq mommy! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.