E-day Qerm!



last weekend, yun & hubby blk KL..demi memenuhi undangan cik qerm a.k.a rakan sekelas yun di usm,merangkap roomate ms 3rd year, dan saya juga adalah penumpang tegar kelisa cik qerm,byk betul jasa kelisa cik qerm sbb bwk ktorng g kelas hari2, dan juga ke tempt kerja mase practical training..hehe~

alhamdulillah,perjalanan ke Klang tak sesat,klu sesat confirm perang dgn hubby dlm kerete...huhuhu~TQ qerm for the directions,a day b4 punye semangat study route to Klang berpandukan google maps..dan pada hari kejadian,yun secara rasmi menjadi GPS bergerak hubby..haha~

dtg2 je terus nk amik gambar...haha!


ini sekadar iklan ye,ini bukan cik qerm,tp cik meeya jijah..sbrnye sy suke itu hand bouquet, hand made by qerm..cntik sgtt!! a very good colour combination! =))

selamat sudah.. =)

rakan se-permainan mase kat USM..
(che' na,jijah ojie aka meeya,qerm,yun, & linda)


anyway, congratz to my dearest friend..Nurul Aqmar aka name glam, Qerm!!semoga ikatan pertunangn kekal hingga ke jinjang pelamin..xmo gaduh2 okey,kene byk2 bersabar... C u on ur wedding day!! Muahh!! =)




2 comments:

Nurul November 2, 2010 at 1:36 PM  

wow, glamor i ttbe ade muke kt blog ko yun..hahah. pape pn thanks sgt, dr jauh dtg g2..

doakan aku cpt2 bertemu jodohnye =).

~Yun~ November 4, 2010 at 11:22 AM  

sekali skala glamer ape salahnye nyah..bakal pengantin kenela glam u..hehe!no prob nyah..makanan sdp ari tu,tq nyah..insyaAllah,semuanya akan dipermudahkan..amin~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.