Air Asia Promo macam pisang goreng panas!!



entry kali ni mcm hebat je kan bunyi nye..hehe~Air Asia promo start from yesterday, 9th Nov-14th Nov and the travelling period from 1stJuly-10th Nov 2011..ceh,da jd macam promoter Air Asia plak kan..so,kwn2 semua yg mahu berhoneymoon, babymoon,post-honeymoon..cpt2 la booking!the tickets are selling fast..Grab Fast okey! =)


credit: Air Asia

semalam win,my dear besties ajak pergi holiday beramai-ramai next year..waaa,ini mmg peluang yg tidak akan dilepaskan sama skali..punyela godek2 website Air Asia nk dekat 2 jam semate2 nk booking memandangkan kat ofis win traffic giler2 nk masuk AA website..haha!ni mesti satu ofis pakat ramai2 duk tgk tiket murh ni...

smpai berpeluh2,nervous nk booking mcm nk jwb soalan exam..dan at last dgn jaya nya kami berenam dpt book percutian utk tahun depan!!Alhamdulillah... =)
ticket utk 6 orng just RM492..Destinasinya,tnggula tahun depan kan,hehe!

tapi..tapi..yun takmo excited sgt..sbbnye dieorng semua tak kwin lagi xpela kan,xyh risau ape,yun risau2 kalau tetibe preggy confirm burn je ticket tuuu..kalau preggy pn xpe,bes jugakk!!mmg rase rindu nk preggy balik... =)

so kesimpulannya,wahai pn. yun xyh la nk berangan nk jalan2 sgt,nk pergi sana,pergi sini,ingt2 sikit awak tu...
(peringatan utk diri sendiri,yg masih xsedar2 diri lagi,hehe!)




8 comments:

kotakCEKLAT November 10, 2010 at 9:39 AM  

AMBOI YUN!!! mmg dh mcm jd promo airasia pon ada gak. huhu. wah, bapak murahhh!! untuk 6org? Untung2. knp la lewat sgt date die promote nieee.. ;(

~Yun~ November 10, 2010 at 9:52 AM  

mmg murh giler..tp 2 la,nk murh kene la tnggu,lmbt giler plak tu nk fly,thun depan ceritenya..awk tu kene tnggu baby keluar bru blh jalan2,nti kalau g jalan be2 baby jeles..hehe!

anah November 10, 2010 at 10:29 AM  

bak kata ijat, "jgan berangan sgt"....hehehehe

~Yun~ November 10, 2010 at 11:20 AM  

anah: xder baby berangan nye lain,nti ader baby berangan nye lain plak..hehe~so,just follow with the flow bebeh! =P

ciNDerella stRikEr November 10, 2010 at 5:19 PM  

yun...best nye. murah plak tu. mn destinasi tu ek? **bisik2 r kt nad

~Yun~ November 10, 2010 at 9:31 PM  

nad:ala nad,seberang laut je,xla jauh mana pn..hehe~lainla awk tu nk g gold coast.best giler okey!mau jeles ngn nad..haha!

aishah~ November 14, 2010 at 7:25 PM  

aritu sy tgok yg tiket to Gold Coast.. wow! @_@.. kalo dh kawen, dh lme kot sy goda laki sy suh bwk g sane.. hihihi..

~Yun~ November 14, 2010 at 9:11 PM  

gold coast pn murh kan??rmai je membe pegi utk 2nd hunnymoon..jelesnye!ala,xpeje,nti kwin book je,da book bru bgtau en. suami ye..hehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.