Our Much Needed Weekend!!



lame rasanya tak pergi jalan2 kat taman..yela dulu before kwin,rase takut je..yela,taman kan sunyi2 gitu,kang orng nmpk kte jalan berdua mesti orng ingt kte nk buat jahat kan..eee,xmola..dari orng buat fitnah,so dr dulu mmg kami elakkan tempat2 yg meragukan mcm taman bunga ke,taman tasik ke,taman burung ke,tp taman rama2 kami pegi...hehe~

soOoo...bila da kwin ni,rs best plak,sebab nk pergi mane2 pn tak takut..kalau orng tgk pelik skit,Haaa!!amik ko tgk kad nikah aku!!byk songeh plak kan,nk jeling2 bila kte pegang tgn..mentang2la yun kecik cinonet..hehe~

memandangkan dah bosan jalan kat shopping complex,yun came out with the idea..jalan2 sambil berphotogedixxxx...2la,dulu taknak buat pre-wed,ni da jd pengantin basi bru gedik2 nk berphotoshoot...hehe!then,we headed to Taman Tasik Taiping yg mmg sinonim dgn kecantikan dan keindahan panorama nya!!!last entry pn psl taman tasik taiping gak kan..layankan ajelaaaa...hehe~

lets the pics tell u da story.. =)











even keletihan dan kehausan,tp masing2 puas sbb rs rileks je jalan kat taman..tp yg sdihnya,ader segelintir orng yg telah mencacatkan keindahan taman tasik taiping ni..bukan buang sampah ke ape,tp mereka telah menjadi sampah di celah2 pohon rimbunan..korng phm x??haha!bak kata pepatah,masakan angin pokok xbergoyang..tp ni bukan..masakan orng pokok pn turut bergoyang...haha!geli siot tgk..cm xder tempat lain je nk beromen(haa..amik ko da kuar ayat yg kaw2,lagi jelas utk dipahami)

pesanan kerajaan: Get A Room Plez La Wei..This is public yeee!!



2 comments:

Mrs. Eeza Herman October 18, 2010 at 9:41 AM  

nice pic..
da mcm masa couple2 lak..hehehe..

~Yun~ October 18, 2010 at 11:10 AM  

tq eeza..dulu ms couple xsempt pn nk buat mcm nie..hehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.