Bidadari Syurga



Alhamdulillah,hari ni genap seminggu after D&C..insyaAllah mlm ni blk Penang,and at the same time hubby pn xsihat,so now turn yun plak nk jage die,mcm amik turn plak kan..hehe~hopefully lg 2-3 days blh puasa,Ya Allah,lamenye da tinggal puasa..rase xsaba nk puasa,nk g terawikh ngn hubby..then sambung keje yg dah lame terbengkalai,thesis yg xsiap2 lg..dugaan..dugaan..

InsyaAllah,yun akan pulihkan kembali semangat n redha dengan semua yg telah berlaku,sesungguhnya ini semua ujian dari Allah..kdng2 yun terpk,ini hanyala ujian kecil dari Allah,walaupun ia terasa sungguh berat..lately ni yun ske baca blog mummy Alanna..lepas bc blog ni,seolah2 menyuntik semangat utk yun meneruskan kehidupan..kagum dengan ketabahan mummy & daddy Alanna..

Mari baca..Blog 'Doa Buat Alanna'..

sungguh runtun jiwa bila baca setiap bait2 kata yg ditulis oleh mummy Alanna..sesungguhnya mummy & daddy Alanna antara golongan yg bertuah dan terpilih yg Allah syg..setiap kali membaca blog mummy Alanna,air mata yun xhenti2 mengalir..

hari ni 24/8/2010..yun nk ucapkan selamat ulang tahun utk bidadari syurga,Alanna Qish..tiada hadiah yg terbaik selain Al-Fatihah dan doa utk bidadari syurga yg disayangi ramai..

Al-Fatihah~


2 comments:

Meey@ August 24, 2010 at 4:08 PM  

yun, aku sendiri tak sanggup nak teruskan baca blog dia..sgt-sgt menyentuh hati..=(

alfatihah utk adik alanna qish..

~Yun~ August 24, 2010 at 4:38 PM  

miza,aku lagila..hari2 bc pn nangis..mmg teresak2,xingt punye,mak aku pn layan gak..hukhukhuk~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.