3 months, hubby, & me..

diam tak diam,hari ni genap 3 bulan kami mendirikan rumah tangga..time flies..cpt sgt rasenye ms berlalu..yg bes,hari ni cik miza n cik sha dtg ke teratak buruk kami nk tgk video kawin,cm kene plak ngn hari n tarikhnye..so,tgk blk ngn dieorng td,cm mengimbau blk memori 13 mac hari tu..ecececece~bape kali tgk ngn mr. hubby pun,still nk nangis kalau tgk part nikah..the most touching moments...hukhukhuk~

bila pikir2,cm bes bile lalui detik2 hari bersejarah..termasuklah hari nikah,sanding n bertandang..lagi2 skarang musim cuti skolah, n bermulalah kembali musim orng kwin..jemputan punyela byk, n mampu pergi yg dekat2 je..yg jauh,mintak ampun byk2,sowi sgt xdpt nk attend..

seronok sgt bila ingt balik hari sebelum diijabkabulkan..really miss the pressure b4 the wedding, pening2 nk pilih theme n baju bersanding, n beli brg2 hantaran is the best part kot,x caye tnyela sape2 yg da kwin..hehe~

Mmmmm..after da kwin lain plak kisahnye..the best part is hunnymooon,bercuti n bergedik santai bersama yg tersyg..Uuuuu,what a pleasure~ cant wait for the 2nd hunnymoon...we really need a break..cuti sabtu ahad rs xcukup je nk bersantai2 kat rumah..during weekdays,mr. hubby salu balik lmbt,kdng2 je kot dpt blk awl,tu pn nasib je klu xder traffic jam kat penang bridge..bilela 2nd bridge nk siap ni..hukhukhuk~

kami bercadang mau berhunnymoon lagi after school holidays (tu pn kalau xbz on weekend,huhuhu), klu skarang sure hotel rates sgt mhl,lebih2 lg at this super peak time..anyway,mari layankan photogediks kami during our 1st hunnymoon kat berjaya langkawi,during this time,xsempt nk update kat blog..just recently je ader mood nk ber'blog'ing..hehe~



enjoyin' our complimentary hunnymoon cake,sparkling juice n fruits of basket from Berjaya!TQ!







0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.