Jom Balik KL!yuhuuuu~

from the previous entry,yun melahirkan rs terkilan sbb xdpt blk KL on mama's burfday n mother's day..so las friday,kami pn bersemngt la konon2 nye nk blk seawal yg mungkin,n plan b4 ni nk blk seawal 6:30 pg..haha!at the end,8:30 pg bru kami exit tol jawi..even 8:30 pg,kat lua still sejuk n masih berkabus..Uuuu,nyamannyee! (ke aircond kerete ni yg sejuk,haha!)

bile da bosan dlm kerete,ni la hasilnye..hehe~sile abaikan object dlm gambar dibwh..=P

uuu..kabus di hujung sane..

12:30 pm,smpaila kami kat exit sg. buloh,tp b4 tuuuuu,yun sj nk buat suprise kat mama,so smpai LDP je,kami pn straight away g wondermilk cupcake..cupcakes die sgt sdpp n cntixx!memandangkan kami blk on Friday,phm2 jela,jalan sgt jem,mayb sme rush nk g lunch n solat jumaat,anyway,we managed find the shortcut..hehe~

smpai je kat umah,taraaaaa~mama,dis is for u..!!Happy Belated Burfday!!luv u so muchhh!!! =))


the next day,suppose plan nk g ikea,cri brg rumah,but at the end,yun end up dengan sakit perut yg teramat sgt..for the past 3 months xpenh kene senggugut teruk cmnie,xtaula ape punce nye,orng kate da kwin xder period pain,ni makin teruk plak..adakah itu facts or just a myth??

tp bak kate mama,yun klu sakit,ajak g shopping sureeeeeeeee baik..haha!cm ader hormone ape yg inject terus ke otak bile dgr perkataaan..ShOPPing!haha!itula perempuan..ngehngehngeh!

ms on the way g ikea,tetibee...Gosh,i saw my dream car..Mazda 2!berangan sudeyy~

mampu tgk jela kan..hehe~

pusing2 nk dekat 2 jam kot dlm ikea..sedar x sedar nk maghrib da,byk gak hasil buruan yun n mama hari tu,hehe~tp mmg besh g ikea ni,jd leka klu tgk brg rumah..hasil buruan yg xberjaya di bw pulang ialah curtain rod..mane tidak nye,kerete myvi kami pnyela kiut miut,xleh sumbat plak nk masuk dlm kete..xkn nk bwk blk penang,cm ala2 tukang paip naik moto tu,kang ader yg terjulur kuar dr tingkap..haha!tp...mama ckp nk dtg penang nti..owh,semestinye yun akan memesan lebih byk brg lg selain rod tuuuuuuuu...tnggu ye mama,i'll make a list 4 u..hehe~

kesian tgk 2 orng ni..hukhukhuk~


b4 balik,kami sempt merasai kenikmatan meatball ikea..nyum2!smpai terburai perut nk makan,kenyang giler!

adoi,lapola plak tgk meatball ni..

ni la curtain rod yg xdpt nk bwk blk penang..wuwuwu!






0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.