Another Pleasure Weekend

yun xsaba tnggu weekend..antara sbb2nye blh rilek2,bermalasan ngn mr.hubby,klu xder pape leh blk KL,blk Taiping,xpn tgk muvie,cuci mate di shopping mall...but las weekend kami decide utk blk KL lagi..sbbnye ader wedding kwn sekolah rendah yun,Fadila Aida..it has been ages kot xjmpe die since sekolah rendah..=)) (tp sbnrnye bru terjmpe few months b4 kwin hari tu,tu pn sbb accidentally terjmpe kat ikea,hehe.)

so,apakah aktiviti yg kami lakukan ms blk KL hari tu ye...kami smpai pn agak lewat kat rumah on las friday,smpai2 je da maghrib..mlm tu xder g mane2 pn,kami tgk tv,mkn je..konon nk g I-city,tp bile perut da kenyang,hati da senang,tdo pn bersenang-lenang..=))

the next day plan nk g tgk Youth 10,tp ader orng kwin plak kat Kg. Baru...da mama insist gak ajak kami,maka tanpa berpk pnjng marilah pulang ke kampung halaman...Vroom2 Vroom2..hehe~ (name je Kg,pdhal 20 minit smpai da,xthrill kan?hehe!)

the bride n groom in shockin' pink..Fushia i guess..comelnesss~

cntik kan Kg Baru..Kampung dlm KLCC,or KLCC dlm kampung,hehe~

tanpa disangke,baba come out wif unplanned trip..hehe!lepas asar,jom kte g Bukit Tinggi..horeyyy!yg mama geram,baba siap lmbt sgt,smpai sane da maghrib,nk g Japanese Garden pn xsempt da..agak kecewe,bru nk berangan nk pkai kimuno dress..hehe~tp okla,baba nk blnje pn bising lagik,xbersyukur la ktorng ni..huhuhu~it was my 2nd time here...nothing changed,jus ader la kot game2 ala2 funfair tu..for 1 day trip da ok,tp kalau dpt stay kat Colmar lg bes kot...the atmosphere sgtttt romantissssssss~auuwwwwwwwww! (mode:gedikxx)

Mari layan Photgedix kami,mls nk cte daaa.. =))




the next day,sgt excited sbb dpt jmpe my dearest BFF!!mr. hubby sgt baik n sporting sbb mengizinkan saya keluar bergossip2 n brekfes dgn BFF sebentar..thnx syggg! =))

childhood friendss~kwnku yg sgt gile2, ske gossip2,kwn yg blh nk gelak kuat2 smpai satu kedai mamak tgk..haha! (sayang korng sgtt!!)

before nk balik penang,brula kami smpai ke tujuan asl sebenarnye nk blk KL..hehe!Fadila Aida's Wedding~

pengantin sgt cntik pkai bju tradisional,xtau name ape kat atas kepala dila tu..xrmai kot orng nk pkai skarang,salute sama dilaa..congratz dila n hubby!! =))

so-called newly weds..hehe~ (da basik agaknye,hehe!)


Maka,selesai la urusan n agenda balik KL..ptg tu,kami pn pulang dengan hati riang..lalalalalalala! (padahal xder mood nk keje,lemau je rs,hehe!)

traffic jam from lembah beringin-tanjung malim..

tp yg besnye,kami menentang arus..jalan clear ke utara~Alhamdulillah!

smpai ke maghrib jem..ni dr Tapah-Taiping,xtaula bile dieorng nk smpai rumah..


3 comments:

Atiqah Adnan May 31, 2010 at 3:35 PM  

bukit tinggi!!
sangat cantik kan..?
hihi mau kesana laa..

~Yun~ May 31, 2010 at 3:58 PM  

sgt!!ala2 paris la konon2 nye,hehe~

g la jalan2 ngn mr. hubby..romantik tau.Uuuuu..i Likee! =))

jatt May 31, 2010 at 11:29 PM  

Memang best n cantik sangat!I wish can stay there longer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.