Dugaan Di Bulan Puasa..

erm....semlm teman radin g rumah en. azwan,nk tempah tudung raye pnye pasal..so,after meeting post mortem futsal,ktorng pn terus berlari menaiki kerete..

then,smpai je kat rumah en azwan,radin tnye.."yun,ko nk kua x?"..masa tu duk terpk,klu dpt masuk rumah en azwan,sti dpt tgk stok tudung bru..hehehe!so,dipendekkan cte,klua je dr kete radin,terusla ke gate rumah die..dgn tetibe,ku merasakan bdn ni cm tersentap xsemene-mene,skali da perasan rupenye kaki ni sebelah da termasuk dlm grating longkang depan rumah die..sti korng perasan kot,every house sti ader longkang kecik,then ader grating..sgt musykil cmnerla kaki ku yg kecik ni blh terbolos dlm tu..ADOI..sakit die,tuhan je yg tau..

da terhenjut2 ms tu,terus masuk kete..mujurla en azwan xder kat umah,klu x malu tuhan je tau..huhuhu!pas2 terus kol mama,siap nangis2 kate kaki masuk longkang,tp mama plak dgr kete masuk longkang..hehehe!kami pn xjd g bazar,then straight away g klinik..Dr Jammy kate ok,bengkak skit je..then by dat time kat klinik,abg pn dtg..terus bwk yun g x-ray,utk confirmkan kaki ku ni patah or retak..nk g hospital cuak sgt..takut..

bile nk solat..tuhan je yg tau sakitnye cmner,nk duduk antara 2 sujud tu lagila sakit..wuwuwuwu!sdih sbb xdpt g terawikh,tp nk try buat slow2 kat rumah..bak kate mama,xpe..sakit skit je,mayb ni kifarah dose..mayb yun byk wat dose..sakit ni skit je..ALLAH baru nk uji..xpe..yun redha.. =)

btw,thnx so much tunangku..ader gak orng nk sponsor x-ray yun..teman yun g x-ray..papah yun..n terutama skali housemate ku radin..thnx so much babes..tolong aku kuakan kaki yg tersekat kat longkang,bw g klinik n tapaukan makanan utk buke.. =)

Moge2 ALLAH balas jasa baik abg n Radin.. =)


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.